Døgnvagt hos Låsesmed Østerbro

Låsesmed ØsterbroØsterbro er hjemsted for mange større og mindre virksomheder, som ofte står og har brug for en lokal låsesmed på Østerbro. Ofte kræver det kun, at én nøgle bliver smidt væk, før alle låse skal stilles om, og i sådan en situation står vi naturligvis klar til øjeblikkelig udrykning. At administrere et låsesystem, som man ofte finder i en større virksomhed, er ikke en let opgave, men som låsesmed har vi den faglige ekspertise og stiller den gerne til rådighed alle døgnets timer.

Vi servicerer naturligvis også private på Østerbro, så hvad enten du har smækket dig ude, mistet din nøgle eller andet, der kræver en låsesmed på Østerbro, er det bare om at ringe, så er vi klar til at hjælpe dig.

Låsesmed på Østerbro

Københavns Låsesmed er din lokale sikringspartner og låsesmed på Østerbro. Vi yder alle former for service og reparation for både vores erhvervskunder og private kunder. Du kan ringe til vores låsesmed på Østerbro på alle tider af døgnet, da vi yder døgnvagtservice på hele Sjælland.

Københavns Låsesmed sender låsesmede rundt i hele Københavnsområdet og lidt til. Vi
har typisk en udrykningstid på mellem 15 og 30 minutter. Udrykningstiden for en låsesmed på Østerbro
ligger typisk på omkring 15 min., da vi har en del faste kunder i dette område.

Vi tager alle former for opgaver ind for vores kunder, og vi har selvfølgelig ordsproget med os; “intet er for stort eller for småt” – De skal blot trykke vores nemme telefonnummer 6013 5050. Vi sælger også låse og tilbehør til din adresse – skriv blot et ønske på mailen, så kvitterer vi med et godt tilbud.

Vores låsesmed kører omgående ud på Østerbro til akutte eller aftalte opgaver, som kan være i form af en indbrudsskade, en knækket nøgle eller blot en enkelt oplukning, hvis du fx har glemt nøglen bag smæklåsen.

Du kan stole trygt på, at vores låsesmed på Østerbro først forlader dig, når du er tryg, og arbejdet er korrekt udført. Vi har mange års erfaring, så ring trygt til os.

Servicemindede & orienterede låsesmede på Østerbro

Som nævnt flere gange er vi et låsesmedsteam, der sidder klar til dit opkald. Vi
udfører og løser eventuelle problemstillinger døgnet rundt, og vi står klar hos dig inden for
maximalt 30 min., men da vi som sagt er lokal låsesmed på Østerbro, er vi typisk allerede fremme inden for 15 minutter.

  • Oplukning af låse
  • Omlægning af låse
  • Reparation & salg
  • Simple og avancerede låsesystemer
  • ADK systemer (Adgangs Dør Kontrol)
  • Dørlukkere
  • Dørautomatikker
  • Sikkerhedskontroltjek samt vejledning

Høj & stolt faglighed og mange års erfaring inden for de førende produkter

Københavns Låsesmed er i konstant kontakt med Rukos kurser, og da vi ved, at der er
mange konkurrenter til Ruko, holder vi os hele tiden opdateret med alle nye produkter, så vi kan ramme bredt og servicere vores kunder hurtigt og på bedst mulig vis. Det sikrer dig, at vi altid vil kunne leve op til dine forventninger, og for at det hele ikke skal komme til at lyde super ”high tech”, så laver vi også alt fra de gode, gamle låse derude til en ny montering af en låseenhed eller en hurtig og billig oplukning.