Din lokale låsesmed i Dragør tilbyder døgnvagt

Låsesmed DragørDragør er en lille kommune, der ligger på Amager og hører under Region Hovedstaden. Dragør omfatter Dragør og Store Magleby, men de to byer er i dag stort set vokset sammen.

Dragør huser omkring 12.000 indbyggere i gamle som nye boliger. Dragør ligger i yderkanten af vores område, og der vil derfor ca. være en lille halv times ventetid på en låsesmed i Dragør.

Så har du mistet dine nøgler, eller har du været så uheldig, at du har smækket dig ude, så er vi, som låsesmed i Dragør, naturligvis også klar til at hjælpe hele døgnet rundt.

Ring til vores lokale låsesmed i Dragør på tlf. 6013 5050.

Skuf tyven og ring til din lokale låsesmed i Dragør – Københavns Låsesmed – det sikre valg.

Vælg os som din lokale låsesmed i Dragør og forvent kvalitet

Hvis du har behov for en kvalitetsbevidst låsesmed i Dragør, så er vi et oplagt valg. Herunder kan du læse meget mere om, hvorfor du bør vælge Københavns Låsesmed i Dragør som din faste ”samarbejdspartner”, når uheldet er ude eller du blot skal have skiftet en lås eller to.

100 % fokus på kvalitet frem for kvantitet

Hos Københavns Låsesmed har vi et massivt fokus på kvaliteten i vores arbejde. Det vil sige, at du aldrig vil opleve, at vi går på kompromis med kvaliteten. For os er det nemlig uhyre vigtigt, at alt er i orden, når vi arbejder med låse og dertilhørende tekniske systemer.

Som underoverskriften også siger, så har vi 100 % fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Det betyder, at vi meget hellere vil have én glad og tilfreds kunde fremfor 5 utilfredse. Vi tror på, at glade kunder er vejen til en succesfuld og sund forretning, der kan eksistere i mange år, og som kan servicere dig og en masse andre mennesker, som har behov for vores låsesmed i Dragør eller resten af Hovedstadsområdet.

Løbende efteruddannelse giver os et skridt foran alle andre

En af de helt store fordele ved at vælge som din lokale låsesmed i Dragør er, at vi løbende sørger for at efteruddanne vores personale. Det vil sige, at vores personale engang i mellem tager på kursus og lignende for at lære om de seneste nye teknologier, produkter osv. inden for låsebranchen.

Dette store og bevidste fokus på efteruddannelse sikrer os, at vi er et skridt foran andre låsesmede, hvad angår viden og evner til at vejlede. Derfor kan du trygt vælge os, hvis du gerne vil være sikker på at blive mødt af den seneste viden og de nyeste og sikreste teknologier på markedet.

Vi arbejder konstant på at øge vores kundetilfredshed

Som du nok allerede kan fornemme, så går vi meget op i, at vores kunder er tilfredse og glade for det stykke arbejde, vi udfører. Derfor arbejder vi altid på at forøge vores kundetilfredshed, så vi kan blive et af de absolut bedste låsesmedsfirmaer i Danmark.

Vil du gerne vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om firmaet generelt eller blot høre om, hvad vi som låsesmed i Dragør kan tilbyde dig af ydelser, så er du velkommen til at tage kontakt til os på mail eller telefon. Da vi har døgnåbent, så sidder vi altid klar til at tage imod dine beskeder og opkald.