Nye bilnøgler døgnet rundt til konkurrencedygtige priser

Har du mistet dine bilnøgler? Københavns Låsesmed har også en afdeling, der laver autolåse til bilen.

autolaasesmed-marschallStår du pludselig uden bilnøgle eller driller de eksisterende bilnøgler? Hos Autolåsesmeden-Marschall kan du døgnet rundt få lavet en ny bilnøgle eller en bilnøgle kopi af dine eksisterende bilnøgler. Hos Autolåsesmeden-Marschall laver og kopierer vi bilnøgler til alle typer af bilmærker (med undtagelse af bilnøgler til Mercedes Benz). Vi har et meget bredt udvalg af diverse typer bilnøgler i original kvalitet – både med og uden startspærre. Hvis du pludselig har mistet eller tabt dine gamle bilnøgler eller knækket dine eksisterende bilnøgler, skal du ikke gå i panik. Hos Autolåsesmeden-Marschall kan vi garantere hurtig levering af en ny bilnøgle eller en bilnøgle kopi, så du hurtigst muligt kan få din bil ud og køre igen.

Ny bilnøgle døgnet rundt

Autolåsesmeden-Marschall er en låsesmed med døgnvagt.

Har du mistet eller knækket dine bilnøgler udenfor den normale åbningstid, er der stadig hjælp at få. Du kan altid ringe ind til Autolåsesmeden-Marschall på tlf.: 6013 5050 med henblik på en aftale om at få lavet en ny bilnøgle eller en bilnøgle kopi.

telefonnummer_kbhlaas3

Og som en af de eneste låsesmede i Danmark kan du lave en aftale med Autolåsesmeden-Marschall om, at vi kommer hen, hvor du er. Det kan være, at du står på arbejdet med knækkede bilnøgler, på parkeringspladsen ved indkøbscenteret eller et helt tredje sted i Københavnsområdet. Uanset kommer vi med vores grej og skærer eller koder dine bilnøgler og leverer en ny bilnøgle.

Dyrt at miste den sidste nøgle

bilnøglerDet anbefales, at man altid har mindst to fuldt funktionsdygtige bilnøgler til bilen. Er uheldet ude og du mister eller taber den sidste eksisterende bilnøgle, kan det nemlig koste dig dyrt at få lavet en ny bilnøgle. Man kan endda være så uheldig, at man er nødsaget til at få bilen bugseret ud til forhandleren for at få chippen til bilnøglerne aflæst. Og sådan en omgang kan faktisk komme til at koste dig op i flere tusinde kroner. Så husk på, at det altid er både lettere og derfor meget billigere – at få lavet en ekstra ny bilnøgle før skaden er sket.

Hvis det dog er sket – at du har tabt den sidste eksisterende bilnøgle – så kan vi hjælpe dig med at få en ny bilnøgle.

Kom forbi vores drive-in værksted

Vores drive-in værksted og butik ligger i Tåstrup. Her er gode parkeringsmuligheder, så man let kan stille bilen og komme tilbage senere eller dagen efter, alt imens vi laver en ny bilnøgle eller bilnøgle kopi til din bil. Da vi altid tester dine bilnøgler med alle dens funktioner, er det en god ide at komme ned forbi værkstedet med den bil, som den ny bilnøgle eller din bilnøgle kopi, skal laves til. Tager du alligevel chancen og får lavet en bilnøgle kopi og den ikke fungerer, når du kommer hjem, så er der ingen grund til bekymring. Du kommer bare ned i butikken med nøglen og bilen, så får vi produceret en ny bilnøgle, som virker.

Vores autolåseafdeling tilbyder:

  • Alle typer og mærker af bilnøgler på nær Mercedes Benz
  • Ny bilnøgle med eller uden startspærre
  • En bilnøgle kopi mens du venter
  • Hjælp med ny bilnøgle døgnet rundt
  • Levering af ny bilnøgle i hele Stor København
  • Konkurrencedygtige priser, som sikrer dig markedets laveste priser
  • Billige bilnøgler i original kvalitet

Kontakt vores autolåsesmed

Ring til Autolåsesmeden-Marschall på tlf.: 6013 5050

Vores værksted på Roskildevej 334 i Tåstrup kan også besøges.

Værkstedet har åbent Mandag – fredag 10-18 samt lørdag – 10-16.