Før du ringer til låsesmeden skal du…

…være helt sikker på, at det er nu, at du står og skal bruge en låsesmed. For at få den rigtige pris og vejledning er det godt at oplyse, hvordan din nøgle/lås ser ud.

Oplys hvor mange låse der skal åbnes, og om du har en brevsprække i din dør.

Forklar tydeligt din adresse så vi får den noteret korrekt ned. Er du i besiddelse af en mobiltelefon, kan du altid sende en sms med adressen, efter vi har snakket sammen. På den måde er vi 110% sikre på, at adressen er nøjagtig.

Er adressen indtastet korrekt første gang, slipper vi for at køre forkert og dermed mindske din ventetid.

Når først du har ringet og bestilt en af vores låsesmede, kan du kun afbestille uden beregning inden for de første 5 minutter efter dit opkald. Ellers koster det 400 kr. i dagtimerne, og efter kl. 23:00 koster det 700 kr. at afbestille.

Derfor skal du tage kontakt til Københavns Låsesmed

Der er mange gode grunde til at bruge os som din lokale låsesmed. Herunder fortæller vi lidt om de største fordele, der er forbundet med Københavns Låsesmed.

Vi rykker ud døgnet rundt

Hvad end der måtte opstå et låseteknisk problem kl. 10 eller kl. 23, så er vi klar til at rykke ud. Vores døgnservice er noget af det vores kunder værdsætter absolut mest.

Når vores kunder ved, at de altid kan ringe til os, hvis der er opstået et problem, så føler de sig ekstra trygge og sikre. De har altid en livline, der hedder Københavns Låsesmed.

I langt de fleste tilfælde kan vi rykke ud på under 30 minutter. Det vil sige, at du ikke skal vente i særlig lang tid, hvis du for eksempel ikke kan komme ind i din lejlighed en sen nat, hvor du bare gerne vil ind i seng.

Løbende efteruddannelse sikrer dig altid et tilfredsstillende resultat

En af de største fordele ved at vælge Københavns Låsesmed er, at vi løbende bliver efteruddannet. Det betyder, at vi altid er opdateret med de seneste nye teknikker, nye produkter osv. i branchen.

Denne opdaterede viden sikrer dig, at du altid får et tilfredsstillende resultat ved at vælge os som din lokale låsesmed.

Vi har et stort fokus på service og tryghed

En anden god grund til at bruge os som din lokale låsesmed handler om, at vi altid bestræber os på at yde så god en service som muligt. For os er det super vigtigt, at vores kunder føler sig tilfredse og ikke mindst trygge, når vi forlader dem efter endt arbejde .

Det vil sige, at vi hele tiden tænker service ind i vores arbejde: Faktisk lige fra du snakker med os i telefonen, til vi er færdige med arbejdet. Hvis du er på jagt efter en låsesmed med et ekstra højt serviceniveau, der samtidig forstår dine behov og ønsker, så er det uden tvivl Københavns Låsesmed, du skal tage kontakt til.