Har du mistet bilnøglen til bilen og brug for en ny?

mistet bilnøgle

autolaasesmed-marschallHos Københavns Låsesmed står vi altid klar til at hjælpe, hvis du har mistet din bilnøgle eller har brug for en ny bilnøgle til bilen. Igennem afdelingen Autolåsesmed Marschall er vi specialister i at skære og programmere næsten alle typer bilnøgler. Skulle du være så uheldig, at have tabt eller beskadiget din bilnøgle til bilen, laver vi derfor hurtigt en ny.

Vi kommer til dig hvis du har mistet bilnøglen

Ring til os og tag en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe dig med ny bilnøgle til bilen, hvis du har mistet den. Vores autolåsesmed kommer som en af de eneste låsesmede i Danmark hen, hvor du er, og hjælper dig på stedet. Her lukker vi bilen op og dekrypterer bilens computer med vores udstyr. Hvad enten du er på arbejde, på en parkeringsplads eller et helt tredje sted, er vi klar til at hjælpe med markedets nyeste og bedste udstyr. Vi skærer og koder en ny nøgle til bilen på stedet, hvis du har mistet din bilnøgle.

Hvor mange bilnøgler bør du have?

Hos Københavns låsesmed anbefaler vi, at du altid har minimum to funktionsdygtige bilnøgler.  Det kan blive en bekostelig affære, hvis du har mistet din sidste eksisterende bilnøgle. I værste fald kan det blive op til otte gange så dyrt, at få kodet en ny bilnøgle i modsætning til at få lavet en kopi af dine nuværende bilnøgler. Det er derfor en god ide at være på forkant med uforudsete situationer og altid have flere sæt bilnøgler.

Vi ved hos Københavns Låsesmed, at det kan være stort irritationsmoment for vores kunder at miste deres bilnøgle til bilen. Derfor hjælper vi med nye bilnøgler døgnet rundt, hvor vi laver alle typer nøgler til næsten alle biler og mærker. Vores autolåsesmed har alle de nødvendige maskiner og computere til at klare opgaven, såfremt du har mistet din bilnøgle.

Kom forbi værkstedet hvis du har mistet bilnøglen

Du er også meget velkommen til at komme forbi vores værksted, hvis du skal have lavet en ny bilnøgle eller kopi af nøglen til bilen. Det er en god ide at komme i bilen, du skal have lavet ny bilnøgle til, da vi altid tester vores nøgler med alle dens funktioner.

Lige meget om du har mistet din bilnøgle, beskadiget den eller blot har behov for en ny ekstra bilnøgle til bilen garanterer vi, at du altid vil komme hurtigt ud at køre igen.

Ring til Autolåsesmed Marschall på tlf.: 6013 5050, så finder vi sammen en løsning, der passer dig, hvis du har mistet din bilnøgle og skal have ny bilnøgle til bilen.