Priser på en låsesmed i København

I København findes der et hav af forskellige låsesmede – alle med vidt forskellige priser og kvaliteter. Som forbruger, der har behov for en låsesmed, kan det godt være lidt af en jungle at finde rundt i det københavnske marked. I hvert fald hvad angår priser på låsesmede. Derfor har vi i dette indlæg gjort dig en tjeneste ved at fortælle dig lidt om vores priser her hos Københavns Låsesmed. På den måde får du en god fornemmelse af, hvad prisen på en låsesmed cirka er.

Københavns Låsesmed vil være bedst og billigst

Hos Københavns Låsesmed har vi ikke faste priser på alt, hvad vi tilbyder. Vores priser afhænger meget af den type opgave, vi bliver stillet. Dog bestræber vi os altid på at være bedst og billigst. Det er bl.a. også derfor, at vi kører forskellige tilbud.

Vores aktuelle tilbud lige nu (oktober 2013) er for eksempel en montering af en 1601 kasselås for blot 1500 kr. Dette er inklusiv omkodning til ønsket nøgle. Derudover har vi også tilbud på en montering af en Ruko D12 låsecylinder til samme pris som Ruko 600. Hvis du gerne vil høre mere om disse tilbud, eller måske vil have lavet et tilbud på din opgave, så kontakt os endelig på mail eller telefon.

Du har faktisk mulighed for at indhente et uforpligtende tilbud på din låseopgave direkte på vores hjemmeside. Det eneste du skal gøre for at anmode om et uforpligtende tilbud er at føre musen op til menupunktet ”Om os”, hvorefter du trykker på menupunktet ”Indhent Tilbud Online”. Når du har trykket på den, vil en kontaktformular blive synlig. Den udfylder du med dine oplysninger og trykker send. Efterfølgende vil vi tage kontakt til dig med et uforpligtende tilbud. Da tilbuddet er uforpligtende kan du som bekendt bare takke nej til det, hvis det ikke falder i din smag.

Vil du vide mere?

Hvis du har nogle yderligere spørgsmål eller andet til vores priser her hos Københavns Låsesmed, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os enten pr. mail eller telefon på 6013 5050. Vi sidder altid klar til at besvare din henvendelse, da vi har døgnåbent.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om selve firmaet, så skal du føle dig fri til at surfe lidt rundt på vores hjemmeside. Du kommer nemmest rundt på vores forskellige sider ved at benytte dig af menupunkterne øverst på siden.

Tak fordi du gav dig tid til at læse med. Vi håber, at du nu har fået en bedre fornemmelse af, hvad priserne på en låsesmed er.