Elektroniske låse er til dig, der ofte glemmer nøglerne

Er du typen, der konstant glemmer eller taber sine nøgler, er det måske på tide at overveje en af vores elektroniske låse. Vi har mange flere modeller, end der er vist på vores hjemmeside, og de vil løbende blive tilføjet. I mellemtiden er du mere end velkommen til at kontakte Københavns Låsesmed, hvis du er på udkig efter en bestemt elektronisk lås.

Elektroniske låse er den nemme løsning for en travl person og kan derfor være en kæmpe fordel i din hverdag. Der er pludselig én ting mindre at holde styr på, når du har investeret i en elektronisk lås. Københavns Låsesmed vil med glæde være din hjælpende hånd, hvis du mangler en elektronisk lås. Så endelig kontakt os – vi vil gøre alt for at opfylde dine ønsker og gøre din hverdag nemmere.

Døgnvagt

Hvis din elektroniske lås går i stykker, skal du blot ringe til os, da Københavns Låsesmed har den service at have døgnvagt året rundt. Vi er i Indre By og i hele Storkøbenhavn, så vi er altid lige i nærheden af dig. Vi bestræber os på at være på adressen inden for 30 minutter, da vi ikke tillader vores kunder at vente. Ofte kommer vi ud allerede efter 15 minutter, da vi konstant har låsesmede kørende.

Det kan derfor betale sig at have Københavns Låsesmed som sin lokale låsesmed, idet vi altid er til at regne med. Vi vægter kundetilfredshed enormt højt og gør derfor alt for at være behjælpelig. Vi har heller ikke valgt at have lukkedage, da man aldrig ved, hvornår uheldet er ude. Derfor har vi valgt at påtage os rollen som din hjælpende hånd – uanset hvad tid på døgnet du har brug for vores hjælp.

Så hvis din elektroniske lås pludselig er i gået i stykker, skal din panik ikke tage overhånd, da du blot skal huske at ringe til os. Så kommer vi og laver den med det samme.

Overkommelige priser hos Københavns Låsesmed

Det kan være særdeles svært og tidskrævende at finde en låsesmed til overkommelige priser, især når der er så mange forskellige udbydere. Man kan ikke lade være med at sammenligne med andre låsesmedes priser, hvis man intet kendskab har til branchen. Dog skal man huske, at det ikke altid er den billigste udbyder, der er det rigtige valg, især hvis man tager kvaliteten i betragtning. Det kan nemlig ofte føre til dobbeltarbejde, da problemet skal ordnes igen.

Københavns Låsesmed anbefaler derfor, at du tænker dig om en ekstra gang, inden du ringer til den billigste låsesmed, du kan finde. Københavns Låsesmed er ikke den billigste, men heller ikke den dyreste. Vores priser er overkommelige og passer til den kvalitet og service, vi udfører. Du vil derfor altid være tilfreds med vores arbejde, da vi gør alt for, at det skal blive som ønsket. Så hvis du ønsker et elektronisk låsesystem, er det bare at ringe til os – du vil ikke fortryde det.

Siemens Bewator kodelås CD3500 Codoor

Siemens Bewator kodelås CD3500 Codoor

Ruko Code Handle Door

Ruko Code Handle Door

yale doorman

Yale Doorman

yale easy

Yale Easy