Bilnøgle med fjernbetjening og startspærre?

autolaasesmed-marschallHos Københavns Låsesmed tilbyder vi et bredt sortiment af bilnøgler til næsten alle slags køretøjer. Når du skal købe en ny eller ekstra bilnøgle, kan vi også tilbyde ekstra funktioner som en bilnøgle med fjernbetjening eller bilnøgle med startspærre. Vores lange kundeerfaring indikerer klart at bilnøgler med fjernbetjening eller med startspærre kan være en god investering på lang sigt.

bilnøgler med fjernbetjening og startspaerre

Hvorfor skal jeg vælge en bilnøgle med fjernbetjening?

En bilnøgle med fjernbetjening kan sagtens vise sig at være godt givet ud, da du undgår at slide låsen og selve nøglesværdet, men vigtigst af alt undgår du, med en fjernbetjening, problemer med frost i låsen og knækkede nøgler. Ved at bestille en bilnøgle med fjernbetjening slipper du derfor både for at skulle købe en ny nøgle, i stedet for din knækkede, samt et udrykningsgebyr for en låsesmed. En bilnøgle med fjernbetjening gør det også lettere at komme ind i bilen, når du står med favnen fuld af indkøbsvarer eller et sovende barn på armen.

Hos Københavns Låsesmed fremstiller vi bilnøgler med fjernbetjening i samme kvalitet som din originale nøgle. Når du bestiller en bilnøgle med fjernbetjening hos Københavns Låsesmed, laver vi alt fra skæring til kodning af nøglen, og bilnøglen med fjernbetjening er derfor specieldesignet til netop din bil. Fordi vi selv står for hele produktionen af bilnøgler med fjernbetjening, kan vi tilbyde dig en hurtig og effektiv service, og du undgår lange ventetider som hos mange andre autolåsesmede.

Hvad er fordelen ved en bilnøgle med startspærre?

Bilnøgle med startspærre har været lovpligtigt siden 1995, og vi – hos Københavns Låsesmed – tilbyder selvfølgelig også bilnøgler med startspærre. Grunden til, at startspærre er lovpligtigt, er, at det er med til at sikre din bil mod tyveri vha. dårlige kopier er dine bilnøgler. Det giver dig derfor en større sikkerhed.

Hvordan funger startspærrefunktionen?

Bilnøgler med startspærre virker ved, at vi indsætter en kode, der kommunikerer med transponder-chippen inde i selve nøglen. I det øjeblik man sætter bilnøglen med startspærre i tændingslåsen, vil denne tjekke om den indsatte kode i nøglen og den registrerede kode i bilen matcher. Da koden indlejret i bilnøglen med startspærre er specieldesignet til kun din nøgle, vil det selv med en identisk skåret nøgle ikke være muligt for en biltyv at starte bilen.

Vi kan fremstille en bilnøgle med startspærre til næsten enhver bil, men for enkelte bilmærker, kan det være mere besværligt. Vi råder derfor altid vores kunder til at ringe til os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med fremstilling af en bilnøgle med startspærre til din model.

Ring til Københavns Låsesmed på tlf. 60 13 50 50, hvis du har brug for en bilnøgle med fjernbetjening eller en bilnøgle med startspærre.