Har du brug for en ekstra bilnøgle?

autolaasesmed-marschallHos Københavns Låsesmed har vi lang erfaring fra kunder, der ringer, når de står i situationer, hvor de ville ønske, at de havde haft en ekstra bilnøgle. Ifølge vores erfaring er de hyppigste årsager til disse opkald, at kunden enten har forlagt bilnøglen, fået stjålet nøglen, at sønnen/datteren har glemt at aflevere nøglen efter brug af bilen eller at man i frostvejr er kommet til at knække nøglen i låsen. Det kan hurtigt blive dyrt eksempelvis at knække sin bilnøgle, hvis man ikke ejer en ekstra, da man kan være nødsaget til at få bugseret bilen ud til forhandleren for at få bilnøglerne aflæst. Denne service kan sagtens løbe op i flere tusinde kroner, og når vi kommer ud til vores kunder, er det derfor let at spore irritationen over ikke at have brugt et par minutter på at bestille en ekstra bilnøgle.

ekstra bilnøgleSelv om vi elsker at give vores kunder en fremragende service og levere hurtig udrykning, når uheldet er ude, kan vi ikke understrege vigtigheden af en ekstra bilnøgle nok gange. Som regel rammer uheldet, når vi mindst venter det, og når vi har mest travlt. Ofte er det efter en lang arbejdsdag, hvor børnene skal hentes, der skal handles ind på vejen hjem, og det sidste man har lyst til, er, at stå på en tom parkeringsplads ved sin arbejdsplads en kold vinterdag, fordi nøglen er knækket i bildøren.

I tilfælde som disse er det rart at have en ekstra bilnøgle liggende derhjemme, så man stadig kan komme ind i bilen, undgår en dyr bugsering og slipper for at vente på, at låsesmeden kommer frem.

Bilnøgler hos Københavns Låsesmed

Hvis du ikke ønsker at blive en del af vores erfaring, kan vi oplyse, at Københavns Låsesmed fremstiller ekstra bilnøgler til alle typer bilmærker (med undtagelse af enkelte bilnøgle-modeller til Mercedes Benz), og vores nøgler er altid af original kvalitet – både for ekstranøgler med- og uden startspærre.

Samtidig har vi døgnservice, og du kan derfor altid komme i kontakt med os, hvis du skulle få brug for en serviceminded låsesmed, en helt ny nøgle eller en ekstra bilnøgle for at være forberedt i tilfælde af mistede/knækkede bilnøgler.

Har du endnu ikke fået lavet en ekstra bilnøgle, eller får du brug for en låsesmed, kan Københavns Låsesmed kontaktes på tlf. 60 13 50 50.