Rådgivning i forbindelse med nybyggeri

nybyggeriDer er mange ting, man skal have en mente i forbindelse med nybyggeri. Nybyggeriet skal sikres, og der skal tages stilling til, hvilken form for sikring der skal vælges i forbindelse med nybyggeriet. Københavns Låsesmed kan være behjælpelig med bestillingen og monteringen af låsesystemer. Vi kan montere både mekanisk og elektronisk sikring samt dørlukkere.

Når man bygger nye huse, er det især vigtigt at fokusere på, hvilke låse man benytter sig af, da nybyggeri ofte kan signalere rigdom, hvorfor boligen kan være mere eksponeret for indbrud.

Lige netop derfor er det en god ide at få fat i en låsesmed, der kan lave en sikkerhedsvurdering af et nybyggeri, hvilket Københavns Låsesmed har stor erfaring med. Vi hjælper gerne med at bestille de rigtige låse, så et nybyggeri er mest sikkert.

Det kan være alt fra nybyggeri af skoler, lejligheder, kontorbygninger og offentlige bygninger, som vi kan assistere med en kvalitets vurdering af sikkerheden med et såkaldt sikkerhedstjek. Et sikkerhedstjek består i, at vi ganske enkelt vurderer sikkerheden i et nybyggeri.

Ved et sikkerhedstjek udført af en låsesmed kigger vi på, hvilket låsesystem der er mest optimalt for lige netop dette nybyggeri.

Det er ikke kun, hvilken slags mursten og tag du skal tage stilling til, når der bliver bygget et nyt hus. Det er nemlig også vigtigt at tage stilling til, hvilken type låsesystemer man skal have, og hvordan man vil sikres bedst muligt.
Det kan også være, at I ønsker at få installeret et alarmsystem, hvilket kan afskrække selv den største mestertyv.

Kontakt os i dag, så vi kan finde en løsning til jeres nybyggeri.

Haft indbrud i et nybyggeri? Få lavet et sikkerhedstjek

Har du været så uheldig, at du har haft indbrud i jeres nybyggeri, så kan Københavns Låsesmed hjælpe. Vi kommer ud og udfører et komplet sikkerhedstjek af døre, låse, låsesystemer og vinduer. Vi vil herefter komme med anbefalinger til, hvad der skal skiftes, så boligen er opdateret med de nyeste og mest sikre sikkerhedssystemer.

Hvis du overvejer at bygge dit nye hus, så skal du være opmærksom på at nybyggeri kan signalere stor rigdom, og kan derfor være meget udsat for tyveri. Kontakt derfor Københavns Låsesmed i dag for at få lavet en konkret sikkerhedsvurdering af dit nye hjem. Der er absolut ingen grund til selv at invitere tyven indenfor, så skuf tyven med selv meget simple metoder. Dette kan Københavns Låsesmed hjælpe med.

Døgnservice

Ligger du om natten og tænker på dig nybyggeri af huset, så tøv ikke med at ringe til os, så vi kan finde en dag at kigge byggeplaner igennem og tage snak omkring sikring af dit hjem. Vi har nemlig åbent hele natten, så du altid kan komme i kontakt med din låsesmed.

Det er en rigtig god ide at få rådgivning af en kompetent låsesmed, så dit nybyggeri kan sikres på den bedst mulige måde mod tyveri. Kontakt os på tlf. 6013 5050 og få en konkurrencedygtig pris.