Hvem er Københavns Låsesmed ?

Københavns Låsesmed er en mindre virksomhed, som bestræber sig på at være bedst og billigst. Vi vægter sikkerhed og kundepleje højt. Vi laver alle former for opgaver lige fra at omkode en lås til at totalsikre private hjem og større firmaer – intet er for stort eller småt.

Københavns Låsesmed har ingen stor og flot forretning, så ingen store omkostninger. Det gør, at vi kan tilbyde billige priser til vores kunder.

Vi har derimod et godt og velkørende værksted beliggende i Skindergade i København K. Københavns Låsesmeds firmabiler er udrustet, så de kan klare store som små opgaver på stedet. Bilerne bliver hele tiden opdateret med nye varer, så vi altid står klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Vi kører hele døgnet alle ugens dage.

Hvad står Københavns Låsesmed for?

Københavns Låsesmed står for sikkerhed, tryghed, venlighed og gode priser. Vi følger konstant med tidens låse og sikkerhedssystemer. Vi er altid meget hjælpsomme, så skulle du være i tvivl om noget eller blot har nogle spørgsmål eller lignende, skal du være mere end velkommen til at kontakte til os på 6013 5050.