Københavns Låsesmed tilbyder sikring af erhvervsvirksomheder

Københavns Låsesmed tilbyder gratis vejledning til erhvervsvirksomheder, som ønsker den bedst mulige sikring mod tyveri og indbrud.

Erhvervsbygninger kræver en helt anden form for sikring af bygningen sammenlignet med private boliger. De indeholder ofte store mængder IT-udstyr og andet værdifuldt elektronik, som er nemme for indbrudstyven at sælge videre. Hos Københavns Låsesmed er det muligt at finde totalløsninger for sikring af erhvervsvirksomheder samt sikringsløsninger, som er tilpasset perfekt til bygningens behov – større erhvervsvirksomheder med megen trafik kan for eksempel give tyven mulighed for at bevæge sig uopdaget. Denne form for bygninger kræver en særlig høj tyverisikring.

Mindre erhverv kan med god grund overveje ordentlig tyverisikring af bygningen, da et tyveri kan ramme virksomheden hårdt, hvis hele forretningen er samlet på samme lokalitet.

Gennemtestede kvalitetsprodukter

Vi kan tilbyde vores erhvervskunder at sikre bygningen med gennemtestede kvalitetsprodukter såsom udvendige og indvendige rullegitre, patenterede nøgler, adgangskontrol med enten adgangskort eller kode, alarmsystemer, videoovervågning, pengeskabe og låsesystemer med et højt sikkerhedsniveau.

Kontakt os på 6013 5050 og få uforpligtende tilbud. Det er naturligvis helt gratis.