Alarmer til private og erhverv

Det kan være svært at finde det optimale alarmsystem, nu hvor der er så mange forskellige varianter fra adskillige udbydere. Men du skal ikke tvivle længere, da Københavns Låsesmed har erfaring inden for alarmer og låsesystemer.  Vi forhandler godkendte Pro-Sec Alarmer, der egner sig både til private og erhverv – herunder også til boligforeninger.

Læs om de to forskellige alarmsystemer, vi forhandler, ved at klikke på nedenstående to links.

Pro-Sec JA-100 Alarm
Pro-Sec Oasis Alarm

alarmer til private og erhverv

Sikkerhed frem for alt

Københavns Låsesmed har stor erfaring inden for sikkerhed. Vi kan derfor være behjælpelige, hvis du ønsker at få sikret din bolig eller dit firma. Det er blevet nemmere for tyvene at trænge ind, idet de kender til låsenes funktion, og der skal derfor gøres noget, før du får uventet besøg. Først og fremmest vil vi tilbyde dig et sikkerhedstjek, hvor vi vil rådgive dig om, hvordan du bedst muligt kan sikre din bolig eller firma. Derfra kan du tage stilling til, om det er noget, du er interesseret i. Hvis dette er tilfældet, forhandler vi, som nævnt, godkendte Pro-Sec alarmer.

Vi anbefaler at få alarmsystemer, idet det er det mest effektive, da tyvene bliver skræmt, og af den grund undgår du indbrud.

Eksperter i alarmsystemer til private og erhverv

Hvis du endnu ikke har hørt om Københavns Låsesmed, så vil du helt sikkert komme til det i fremtiden. Københavns Låsesmed har ikke kun erfaring inden for alarmsystemer, men tilbyder dig også en masse andet. Vi bestræber os efter at være den bedste og mest fortrukne låsesmed i København og gør derfor alt for at vores kunder er tilfredse. Københavns Låsesmed har mange års erfaring, da vi har været i branchen i mange år og har derfor en masse kompetencer, som vi med glæde vil dele med jer.

Københavns Låsesmed holder et nøje overblik over udviklingen inden for alarmsystemer til private og erhverv, så vi altid kan give dig den bedste løsning på dine problemer. Teknologien ændrer sig konstant, som medfører til, at vores kunder får udskiftet gamle alarmsystemer til nyere versioner. Vi har derfor en bred viden inden for låse- og alarmsystemer, og du vil derfor få den rette service og et tilbud på den optimale model.

Kontakt os

Kontakt os hvis du er interesseret i et alarmsystem enten til din bolig eller virksomhed. Vi kommer gerne og besigtiger boligen eller virksomheden og vurderer, hvilket alarmsystem der vil være mest fordelagtigt for dig som kunde. Vi kan kontaktes døgnet rundt på telefon: 6013 5050, så hold dig ikke tilbage.