Privatsikring af dit hjem er vigtigt for din families tryghed

Københavns Låsesmed tilbyder alt i privatsikring. Vi laver alt fra totalsikring et private hjem til omkodning eller blot reparation af gamle låse.

I forbindelse med privatsikring kan Københavns Låsesmed tilbyde:

  • Oplukning af låse
  • Omkodning af låse
  • Reparation af nye og gamle låse
  • Reparation af indbrudsskader
  • Ny montering af låse og alarmer til privatsikring
  • Elektroniske låse til privatsikring
  • Komplet sikkerhedstjek – gratis

Ude i højre side, ses de låse samt andre produkter til sikring af bolig, vi forhandler hos Københavns Låsesmed.

Vi lægger stor vægt på kundetryghed, både når I er hjemme og ude. Man kan dele privatsikring op i to kategorier: Udesikring og Hjemmesikring.

PRIVATSIKRING – UDESIKRING

Hvor godt er du sikret, når du forlader dit hjem?

Har du de fornødne låse?

For at sikre sin bolig optimalt, skal man tænke som en indbrudstyv. En tyv vil nemlig altid lede efter det svageste led, og det finder han ikke, hvis du har en korrekt låsemontering. Er du i tvivl om, hvorvidt din låsemontering er korrekt, kan du ringe til en af vores låsesmede og tage en snak omkring sikkerheden af din bolig.

Vi anbefaler altid, at en dør har to låse i form af en primær lås og en sekundær lås samt låse på vinduer og terrassedøre. Det gør det dobbelt så svært for tyven at komme ind, og har du en korrekt låsemontering, vil han opgive og vælge et nemmere sted at bryde ind.

Den primære lås (hoveddørslåsen) skal som minimum være ruko600 og gerne højere sikringsklasse med vrider.

Dine primære låse, som sidder de steder, hvor du sikrer din bolig mod indbrud, må ikke være mere end 10 år gamle. Er de det, udfører vi låsemontering af nye låse.

Som ekstra lås (sekundær) anbefaler vi i forbindelse med privatsikring altid en lås med dobbelt cylinder, så du bruger begge låse, når du forlader dit hjem. Primær og sekundær lås skal være på alle døre, som tillader den form for sikring.

Laver man den form for privatsikring, skal resten af huset naturligvis følge med. Derfor er det vigtigt, at man i forbindelse med privatsikringen låser sin terrassedør forsvarligt enten med greb med cylinder eller en smart elektronisk terrassedørslås.

ER DET NØDVENDIGT MED LÅSE PÅ ALLE VINDUER I FORBINDELSE MED PRIVATSIKRING?

Både ja og nej. Det optimale ville være at aflåse dem alle i forbindelse med privatsikring, men i mange huse kan der være rigtig mange vinduer. I det tilfælde vil vi anbefale at sætte lås på de større vinduer og de, der er nemmest for en tyv at kravle ind ad. Det giver en god privatsikring. Man kan aflåse dem med en cylinderlås eller med et låsebeslag.Vælger man beslaget, aflåser man ikke vinduet, men besværliggør en eventuel opbrydning.

Det kan være svært at huske at aflåse alle låse hver gang, derfor er det for nogen mest optimalt med et beslag i forbindelse med privatsikring.

Man kan dog låse alle vinduer og terrassedøre med et enkelt tryk.

På den måde har man en privatsikring af hele huset eller lejligheden, så selveste Fort Knox ville være misundelig, men det betyder dog ikke, at man kan være fuldstændig sikker på at slippe for ubudne gæster. En alarm vil altid være at anbefale i forbindelse med privatsikring.

Ud over den store præventive effekt en alarm har, kan den være med til at skræmme ubudne gæster væk, hvis de prøver at komme ind. Vi installerer alarmer i forbindelse med privatsikring med GSM-modul. På den måde har man muligheden for at blive ringet op eller modtage sms’er om eventuelle indbrud.

Der findes et hav af forskellige alarmer med mange forskellige moduler og muligheder inden for privatsikring.

PRIVATSIKRING – HJEMMESIKRING

Når man er hjemme, skal huset også være låst af, så man forhindrer eventuelle hjemmerøvere i at overraske familien.

Når man har investeret i privatsikring i form af en primær og sekundær lås, er fordelen, at man kun bruger den primære lås med vrider, så man i tilfælde af brand eller panik altid kan komme nemt og sikkert ud.

Her kommer en godkendt alarm til den private sikring virkelige til sin ret, da man kan koble alarmen til, når hele familien sover.

Det kaldes en hjemmetilkobling, hvor kun magnetkontakterne er aktiveret, så man ikke vækker hele huset, hvis man bliver fanget af en sensor midt om natten på toilettur eller lignende. Med sådan en tilkobling har man en privatsikring, hvor man aldrig bliver overrasket af tyve.