Ekstra låse har også en betydning

Københavns Låsesmed vægter sikkerhed, kvalitet og kundetilfredshed frem for alt. Derfor anbefaler vi altid, at vores kunder skal have ekstra låse. Det vil sige, at man benytter to låse på hver dør. Den primære lås er med vrider og ekstra låsen – også kaldet den sekundære lås – skal være med nøglefunktion på begge sider af døre, så den både kan låses indefra og udefra.

Når man er hjemme, bruger man låsen med vrider, og når man forlader hjemmet, bruger man sin ekstra lås som en yderligere sikkerhed. Låses ekstra låsen udefra, når hjemmet forlades, kan tyven ikke længere bruge hoveddøren som flugtvej.

Stop tyven

Københavns Låsesmed kan gøre meget for at sikre dit hjem. Vi tilbyder dig først og fremmest et sikkerhedstjek, hvor vi vil råde dig til, hvad der er bedst for dig og dit hjem ift. optimal sikkerhed. Hvis dette interesserer dig, har Københavns Låsesmed en masse at byde på. Vi vil altid anbefale vores kunder at have to låse på alle døre i hjemmet. Det kan dog ikke altid være nok, idet tyvene også kan bryde ind igennem vinduerne. Derfor har Københavns Låsesmed også forskellige vindueslåse, så du kan gå helt sikkert fra dit hjem.

Derudover er vi specialiser i alarmsystemer og kan derfor tilbyde dig to forskellige former. Københavns Låsesmed følger altid nøje med i udviklingen og ved derfor, hvad der er bedst for vores kunder. Du kan derfor trygt ringe til os, da Københavns Låsesmed kan hjælpe dig på flere forskellige måder.

Mange års erfaring hos Københavns Låsesmed

Københavns Låsesmed har mange års erfaring, idet vi har været i gang i mange år. Vi kan derfor altid være behjælpelige og løse dine problemer. Vi har en masse kompetencer og har derudover erfaring også veluddannede låsesmede. Du skal derfor aldrig bekymre dig om Københavns Låsesmeds service, da den altid indebærer kvalitet.

På pletten dag og nat

Københavns Låsesmed er tilgængelig hele døgnet rundt. Det skyldes, at vi har valgt at have døgnvagt, så vores kunder altid kan komme i kontakt med os. Vi sidder derfor dag og nat ved telefon og computer for at kunne hjælpe dig hurtigst muligt. Giv os et kald, så aftaler vi en dag, hvor vores låsesmed kommer ud på adressen og lavet et sikkerhedstjek af boligen og giver gode råd ift. montering af ekstra låse og vinduessikring.

BEMÆRK: Når man monterer ekstra lås på en branddør, brydes brandgodkendelsen.

Ruko 1622 kasselås med dobbelt cylinder

Ruko 1622 kasselås med dobbelt cylinder

Ruko 8788 Ekstra lås

Ruko 8788 Ekstra lås

Zeiss Lås

Zeiss Lås

Ruko 9787 svingrigle lås (Terrasse skydedøre)

Ruko 9787 svingrigle lås (Terrasse skydedøre)