Vindues- og dørsikring

Vindues- og dørsikring har stor betydning for sikkerheden af dit hjem, da de fleste indbrud sker via vinduer og døre/terrassedøre. Vindues- og dørsikring er derfor et af de områder, der bør prioriteres højest, når man gerne vil have et sikkert hjem, hvor man kan føle sig tryg både dag og nat.

Dørsikring

For at sikre døren på den bedst mulige måde, så er det ikke kun låsen, man skal være opmærksom på. Det er også karmen, der skal være sikret på den bedst mulige måde. Tyven kan vippe døren ud af sine hængsler, men dette kan undgås ved at bruge nokker. Dette er en nem og billig løsning, og det anbefales at bruge 3 stykker for at være helt sikker.

Den mest almindelige måde en tyv kommer ind i et hjem på er ved at bruge et koben, men dette kan undgås, hvis man får installeret en stålkarm, der også kaldes en jernkarm. En karm i stål er langt mere sikker end en karm i træ, og hvis du allerede har fået ødelagt karmen, så er det oftest billigere at installere en jernkarm, fremfor en karm af træ.

En anden løsning er at installeret en såkaldt Secustrip, der er utroligt effektiv. Der findes to forskellige slags, og det kan du læse mere om her.

Den sidste løsning til døren, så du er mest sikker, er at benytte sig af en sikkerhedsslutblik. Denne går ind og beskytter imod et koben der kan brække døren op.

Vinduessikring

Det andet sted der er vigtigt at sikre er selvfølgelig vinduet. Her kan man sikre sig med for eksempel en vindueslås.

Vindueslåse kan med fordel også monteres på en terrassedør, men disse er mest sikre med en almindelig lås. En vindueslås gør, at tyven ikke kan bryde karmen op og slå vinduet ud.

Et andet alternativ er et sikkerhedsbeslag, der umuliggør at tyven kan underbore et vinduesgreb.

Københavns Låsesmed ordner det for dig

Her hos Københavns Låsesmed har vi mange års erfaring med at installere lige præcis den rigtige løsning for dig som kunde. Vi går ikke hjem, før arbejdet er færdigt, og vi sætter service forrest, hvilket har medført, at vi har mange trofaste og tilfredse kunder.

Tag kontakt til os på telefon 6013 5050, så aftaler vi en dag, hvor vi kan komme og kigge på den bedst mulige løsning til dit hjem, så du slipper for ubudne gæster.

Du kan ringe både nat og nat, da vi har døgnåbent, så vi står til rådighed i døgnets 24 timer.

Nokker

Nokker

Stålkarm

Stålkarm

Sikkerhedsslutblik

Sikkerhedsslutblik

SecuStrip

SecuStrip

Vindueslåse

Vindueslåse

Terassedørslåse

Terassedørslåse