Sikkerhedsslutblik

SikkerhedsslutblikSikkerhedsslutblikket i karmen er i mange tilfælde det svageste led i kæden. Har man et gammelt sikkerhedsslutblik, kan man nemlig have den stærkeste og nyeste lås på markedet uden, at det nytter noget. Det vil nemlig alligevel uden problemer lykkes tyven at bryde døren op.

Et traditionelt sikkerhedsslutblik er nemlig kun fæstnet med 2 små skruer langs med årerne i træet, og hvis en tyv sparker på døren, vil skruerne derfor være skyld i, at træet flækker. Der er altså ingen modstandskraft i den løsning.

Vælger man at få monteret et nyt sikkerhedsslutblik, vil man dog stadig beholde de 2 skruer, som er skruet ind langs med træets årer. Det er dog vigtigt, at man borer for med et lille bor, så træet ikke svækkes.

Det stærkeste element i et sikkerhedsslutblik er dog de 2 lange, tykke skruer, som skrues vandret igennem træet for at opnå den stærkeste konstruktion.

Med et sådant sikkerhedsslutblik kan man faktisk opnå en sparkestyrke på over 750 kg.

Der findes mange forskellige typer af sikkerhedsslutblik, der egner sig til de forskellige låsekasser på markedet. Hvis man får monteret en ny lås af os, kan man dog altid være sikker på, at der i samme omgang er monteret et sikkerhedsslutblik.

Ved spørgsmål og lignende kan der rettes henvendelse på tlf. 6013 5050.