Låsesmed til boligforeninger

BoligforeningerKøbenhavns Låsesmed har mange års erfaring inden for sikring og rådgivning af små og store boligforeninger. Vi vægter faglig stolthed højt, når vi beskæftiger os med sikring, og vi yder altid god og professionel vejledning. Korrekt rådgivning er lige så vigtigt som det udførte arbejde. Vi holder derfor gerne møder, hvor en af vores låsesmede gennemgår boligforeningens sikkerhed og fremlægger forslag til forbedringer.

Vores låsesmed til boligforeninger bruger også gerne en formiddag på at gå rundt med viceværter eller boligadministratorer for at gennemgå sikring af ejendommen. Efter besøget fremsender låsesmeden forslag til forbedringer samt et overblik over udgifter forbundet med forbedringen af boligforeningen. Vi har et bredt udvalg og benytter naturligvis kun sikkerhedsgodkendte produkter til rimelige priser. Vores specialister er parate til at løse alle typer opgaver, store som små. Hvis opgaven ikke kan løses med et eksisterende produkt, laver vi gerne en specialløsning, der klarer problemet. Kort sagt laver vi skræddersyede sikringsløsninger.

Tryghed & sikkerhed

Københavns Låsesmed har alt, og med det mener vi alt! Vores ekspertise er hovedsageligt mekanisk sikring omfattende låse, nøgler og sikkerhedsslutblik m.m. Vi har komplette låsesystemer i alle sikkerhedsklasser, så de kan tilpasses den enkelte kundes behov. Derudover har vi døgnvagt, så uanset hvornår du har brug for en låsesmed til boligforeninger, sender vi en ud med det samme.

Serviceaftale til boligforeninger – hele døgnet!

En god serviceaftale med Københavns Låsesmed kan spare både tid og penge – hele døgnet. Vores låsesmed til boligforeninger tilbyder nemlig en fordelagtig serviceaftale, som er omfattet af vores døgnvagt. Skulle der opstå en uventet situation, såsom vandskade, indbrud eller lignende, har I kun ét nummer at ringe til, nemlig til vores låsesmed til boligforeninger. Med en serviceaftale hos Københavns Låsesmed nedbringes udkørselstiden betydeligt, da vores faste kunder rykkes forrest i køen, og skulle uheldet være ude midt om natten, står vores døgnvagt altid til rådighed. Tænk heller ikke på kontant betaling på stedet – vi sender gerne en faktura til boligforeninger. Denne aftale er også fordelagtig for beboerne i foreningen. Skulle de være så uheldige at miste deres nøgle, eller har de et ønske om højere sikkerhed i form af en ekstra lås, giver vores låsesmed et godt tilbud til boligforeningens beboere med rabataftalen. I serviceaftalen medfølger et årligt besøg, hvor en kyndig låsesmed til boligforeninger gennemgår, smører og justerer låsene i boligforeningen. Levetiden for det mekaniske øges betragteligt, da sliddele smøres og skiftes hvis nødvendigt. Læs mere her.

Københavns Låsesmed – Sikkerhed med omtanke

Spørgsmål?

Vi besvarer alle jeres spørgsmål vedrørende tågesikring fra Københavns låse & alarm. Giv os et ring og snak med en af vores faglige kompetente medarbejdere på 6013 5050.