Tågesikring

Hurtig og effektiv tågesikring

Tågesikring er et godt supplement til en tyverialarm. Med en tågekanon kan man forebygge tyveri, da det vil forhindre tyven i at orientere sig under indbruddet. Så snart alarmen aktiveres, vil tågekanonen/kanonerne sende en tyk røg ind i lokalet, og i løbet af få sekunder er sigtbarheden minimal. Røgen er ganske uskadelig og ufarlig at indånde, så inventar vil ikke blive ødelagt. Den eneste ulempe er for indbrudstyven, da røgen fra tågesikringen gør det umuligt at orientere sig.

Flere forsikringer kræver installeret tågesikring

Flere forsikringsselskaber kræver en ekstra sikring af butiksværdier. Det kan eksempelvis være hos juvelerer, hvor værdien af varerne er meget høj, og hvor tyven på få sekunder kan skabe store tab for butikken. Her kommer tågesikringen virkelig til sin ret, for når en rude knuses, eller døren bliver brudt op, vil lokalet blive fyldt med røg på blot 2-3 sekunder – og hvem kan stjæle noget, de ikke kan se?

Som supplement til tågesikringen kan man montere stroboskopbelysning og sirener, som stresser og forhindrer indbrudstyven i hans gøremål.