Låsesmed Amager

Hele Amager kan trygt stole på, at Københavns Låsesmed er på pletten, når der skal monteres eller renoveres låse.
Låsesmed AmagerVi laver alle former for opgaver, heriblandt:

 • Oplukninger
 • Omkodninger
 • Nye låse
 • Reparation af gamle låse
 • ADK-systemer
 • Låsesystemer, store og små
 • Alarmer
 • Videoovervågning
 • Salg
 • Serviceaftaler
 • Specialopgaver
 • Råd og vejledning omkring sikkerhed
 • Pengeskabe

Som du kan læse, laver vi alt – også på Amager. Er der noget, som du skal have lavet, som der ikke er blevet nævnt, kan du trygt ringe til os med dit problem. Tryk blot 6013 5050 – så vil der alle døgnets 24 timer være en venlig låsesagkyndig til rådighed.

Akut opstået situationer / nødsituationer – vi gør en ekstra indsats

Skulle du være så uheldig at tabe dine nøgler på løbeturen eller turen i Netto, eller har du fået stjålet din taske/jakke med nøgler og ID? Det eneste du skal gøre er at ringe til os, så giver vi gratis vejledning i, hvordan du skal forholde dig til tingene. Vi sender en vogn ud til dig med en låsesmed på Amager med det samme, så du kan komme ind i din ejendom og få omkodet/udskiftet låsen. Normal ventetid på en låsesmed på Amager er som regel 30 min., men i disse “nødsituationer” gør vi en ekstra indsats for at nå hurtigt frem.

Tryghed med Københavns Låsesmed på Amager

Der er garanteret tryghed hos os i alle situationer. Vi har rigtig mange års erfaringer inden for sikringsbranchen, og vi lever af tilfredse kunder, så vi yder altid det bedste hos nye og gamle kunder. Vi har branchens højeste kundetilfredshed, og det fortæller omverdenen, at vi ikke kun vil tjene penge, men faktisk går op i vores kunder.

Vores låsesmede på Amager og i resten af København bliver konstant sat på nye kurser både i Danmark, men også i England for at lære de nyeste teknikker, så vi altid er bedst muligt klædt på til alle typer opgaver.

Vores stab skal vise ren straffeattest og gyldigt kørekort to gange om året. Dette kræver vi for at sende et signal til vores store og små kunder om, at vi vægter deres sikkerhed på højeste plan.

Kontakt din lokale låsesmed på Amager

Har du brug for en låsesmed på Amager, kan du roligt ringe til os på alle tider af døgnet. Alle private mennesker og erhverv har brug for låse og sikkerhed. Vi er der med det samme, og uanset om det drejer sig om en oplukning af dør eller en mere omfattende opgave af nye eller gamle låse, så er vi ikke længere væk end et opkald. Vi er det sikre valg, når det kommer til sikkerhed på Amager.

Vi kan garantere, at vi har de bedste låsesmede på Amager med den nyeste og bedste viden inden for låse og sikkerhed, og vi vægter service på det højeste plan. Vi forlader dig aldrig midt i en opgave – vi bliver hos dig, til opgaven er udført til UG.

Låsesmed på Amager – ALTID

Hele Amager er vores domæne. Fra Ørestad til Kastrup og Dragør til Sundby. Vi er der i en ruf, når du står og har brug for en låsesmed et sted på Amager. Om det er almindelige små forefaldende opgaver eller større projekter, som kræver vores låsesmeds ekspertise, står vi klar til yde vores bedste, hvilket ikke er så lidt endda.

Så befinder du dig på Amager i en situation, der involverer en nøgle eller lås, så ring til din lokale låsesmed. Vi kan med garanti også løse dit problem, så hvad enten du har låst dig ude, knækket din nøgle eller andet, vil det glæde os at hjælpe.