Låsesmed på Nørrebrogade – Døgnservice fra Københavns Låsesmed

nørrebrogadeNørrebrogade blev brolagt tilbage i 1760, hvilket var et resultat af den intensive trafik, der kom fra Nørreport. I dag er Nørrebrogade stadig en af de mest anvendte gader i København.

Nørrebrogade er den mest centrale gade på Nørrebro, og går helt fra Dronning Louises Bro til Nørrebro station. Nørrebroade har en udpræget multikulturel og kosmopolitisk karakter, hvor der er mange selvstændige erhvervsdrivende, hvilket er med til at give et pulserende gadeliv.

Som din lokale låsesmed i København dækker vi selvfølgelig også Nørrebrogade, så har du problemer med låsen, har du mistet nøglen, eller er nøglen knækket, så kontakt din lokale låsesmed.

Vi kører både dag og nat, så du kan altid få hjælp af en kompetent låsesmed. Kontakt os døgnet rundt og få kvalificeret hjælp fra din lokale låsesmed på Nørrebro og Nørrebrogade.

Er din bolig på Nørrebrogade sikker nok?

I Danmark oplever vi desværre hvert år en lang række indbrud. Der findes ikke noget værre end at komme hjem til en bolig, der har været udsat for indbrud, hvor flere værdifulde genstande er blevet stjålet. Det værste ved det hele er, at mange af disse indbrud faktisk kunne være undgået, hvis huset var sikret på en optimal måde.

Hos Københavns Låsesmed på Nørrebrogade kan vi hjælpe dig med privat sikring af dit hjem. I den forbindelse tilbyder vi et sikkerhedstjek af boligen, som uden tvivl er værd at benytte sig af, hvis du gerne vil minimere risikoen for indbrud. Tro det eller ej, men der skal faktisk ikke særlig meget til, før dit hus er markant forbedret rent sikkerhedsmæssigt. Et lille indgreb kan være nok til at holde tyven væk.

Er det dyrt at få udført et sikkerhedstjek plus dertilhørende privat sikring?

Dette spørgsmål afhænger uden tvivl af, hvem du er som person, og hvor meget du ønsker at sikre din bolig. Hvis du opvejer vores pris mod det at få indbrud og miste mange værdifulde genstande, så vil du uden tvivl mene, at vores sikkerhedstjek er meget billigt at få udført.

Vi er med garanti ikke de dyreste på markedet, og vi er heller ikke bange for at indrømme, at vi heller ikke er de billigste. Hos Københavns Låsesmed på Nørrebrogade kan du forvente en rigtig høj kvalitet til yderst fair priser. Derfor kan du med fordel tage kontakt til vores låsesmed på Nørrebrogade allerede i dag, hvis du gerne vil høre mere om privat sikring af hjemmet.

Vi kan meget mere end sikkerhedstjek af boligen

Hos Københavns Låsesmed på Nørrebrogade kan vi meget mere end at sikkerhedstjekke huse og lejligheder. Vi er et låsesmedsfirma på Nørrebrogade med et væld af forskellige kompetencer, der alle relaterer sig til den låsetekniske branchen.

Noget af det vi har mest erfaring med er uden tvivl låsesystemer herunder udskiftning og installering af disse. Vi anbefaler altid vores kunder, at de tager en snak med os, inden de vælger et låsesystem. Der er nemlig stor forskel på de forskellige systemer, hvorfor det i bund og grund handler om at vælge det  system, der passer bedst til dig og dit hjem. Hos Københavns Låsesmed på Nørrebrogade sidder vi klar til at rådgive dig i dit valg af låsesystem.

Låsesmeden på Nørrebrogade løser også akutte opgaver

Hvis du har været så uheldig at låse dig selv ude eller måske har fået stjålet dine nøgler, så kan du trygt ringe til vores låsesmed på Nørrebrogade. Vi rykker nemlig ud 24 timer i døgnet, hvis der er behov for det.

Det vil sige, at du kan ringe til os på tel. 6013 5050 midt om natten og forvente, at vores låsesmed på Nørrebrogade er fremme hos dig inden for 30 minutter – typisk hurtigere. Vi anbefaler, at du koder vores telefonnummer ind på din mobil, så du altid har en låsesmed på Nørrebrogade at ringe til, hvis uheldet er ude.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.