Låsesmed på Sluseholmen – et enkelt opkald væk!

Et trygt og sikkert hjem er essentielt, når man bor i en storby, og Københavns Låsesmed kan sikre din lejlighed med netop de løsninger, du har brug for. Ønsker du tyverisikring, installation af ny lås eller bare vejledning, finder vi den bedste løsning, og vores låsesmede er aldrig mere end et opkald væk fra Sluseholmen.

Måske har du et firma på Sluseholmen og brug for at snakke med en låsesmed om sikkerheden? Adgangssystemer, alarmer og låse – vi kan det hele og har stor erfaring inden for branchen.

Københavns Låsesmed servicerer hele København. Vi er altid lige i nærheden, når du står på Sluseholmen og mangler en låsesmed. Ring til os fra Sluseholmen efter en låsesmed – det er hurtigt og nemt.

Sov trygt om natten i et sikkerhedstjekket hus

Er du bange for, at dit hus ikke er sikkert nok mod indbrud og andre ubudne gæster? Er du i tvivl om dine låsesystemer er gode og sikre nok? Kunne du godt tænke dig at få tjekket din boligs sikkerhed?

Der findes ikke noget værre end at sove utrygt om natten, fordi du er bange for, at huset ikke er godt nok rent sikkerhedsmæssigt. Derudover er det også yderst stressende at forlade huset og hele tiden gå og tænke på, om det nu kan holde tyvene og de ubudne gæster ude. Du kan heldigvis gøre noget ved problemet.

Hos Københavns Låsesmed på Sluseholmen tilbyder vi sikkerhedstjek af boligen med dertilhørende privat sikring. Vores sikkerhedstjek består i, at en af vores låsesmede på Sluseholmen gennemgår dit hus fra a-z og finder ud af, hvor sikkerheden er mangelfuld eller kan gøres bedre. Det store fokus under tjekket er typisk på låse, døre og vinduer, da det er disse tre steder, at tyvene typisk får adgang til dit hus.

Når sikkerhedstjekket er færdigt, vil låsesmeden forklare dig lidt om eventuelle mangler og forbedringer. I den forbindelse vil han eller hun typisk komme med et godt tilbud på privat sikring af dit hjem udført af vores låsesmed på Sluseholmen, så du igen kan komme til at sove trygt om natten.

Låsesmed på Sluseholmen er kun et opkald væk

Hvis du har behov for en låsesmed på Sluseholmen, så er vi kun et opkald væk. Vi har i øvrigt døgnåbent, hvilket betyder, at du kan ringe til vores låsesmed på Sluseholmen midt om natten, hvis du for eksempel skal have løst et akut problem såsom en knækket nøgle eller en lås, der ikke vil gå op.

Du kan med fordel også tage kontakt til os, hvis du for eksempel skal have udskiftet dit gamle låsesystem med et nyt. Vi har rigtig mange låsesystemer på lager og kan effektivt rådgive dig om, hvilket system der er bedst for dig. Derudover tilbyder vores låsesmed på Sluseholmen selvfølgelig også at opsætte og installere den, så din nye lås kommer til at fungere 100 %.

Hvis du vil høre mere om, hvad vores låsesmed på Sluseholmen kan tilbyde dig og hvordan, så skriver du bare en mail til os eller griber telefonen og ringer på 6013 5050.