Din lokale låsesmed i Dyssegård

Låsesmed DyssegårdDyssegård er en del af den københavnske forstad og er nabo til blandt andet Gentofte og Søborg.

Dyssegård var en del af Søborg indtil 2004, hvor byen fik sit eget postnummer, nemlig 2870. Grunden til det var, at en del af Dyssegårds indbyggere ikke ville dele postnummer med Søborg, så derfor kom det til afstemning.

Dyssegård huser cirka 3000 beboere. Trods det forholdsvis lave indbyggertal er der, ifølge politiets døgnrapporter, en del indbrud i kvarteret. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din bolig er opdateret på det sikkerhedsmæssige plan, så giv din låsesmed i Dyssegård et kald og book en tid til et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek.

Hvis du står i den uheldige situation, at du har smækket dig ude eller har mistet dine nøgler, så står din låsesmed i Dyssegård klar til at hjælpe dig.

Hvis du bor i Dyssegård, er vores lokale låsesmed typisk ikke længere væk fra dig end 10-15 min.

Skuf tyven og ring til din lokale låsesmed i Dyssegård – Københavns Låsesmed – det sikre valg

Hvad kan Københavns Låsesmed i Dyssegård hjælpe dig med?

Uanset om du skal have skiftet din gamle lås ud med en ny og moderne eller blot vil låses ind midt om natten, så kan vi hos Københavns Låsesmed i Dyssegård hjælpe dig. Vores super skarpe låsesmede i Dyssegård er klar til at rykke ud til dig døgnet rundt alle årets dage.

Herunder kan du læse lidt mere om, hvad vores låsesmed i Dyssegård bl.a. kan tilbyde dig af låsetekniske ydelser.

Privatsikring af dit hjem i Dyssegård

Hvis du føler, at dit hjem ikke er sikkert nok i forhold til indbrud og ubudne gæster, så kan du med fordel tage kontakt til os. Som låsesmed i Dyssegård tilbyder vi nemlig at give din bolig et sikkerhedstjek med særligt fokus på låse og dertilhørende låsesystemer.

Vores sikkerhedsrepræsentanter går dit hus igennem fra a til z og kommer med en række forslag til et mere sikkert hjem. Det anbefales at få privatsikret hjemmet, hvis du bor i et område, der er kendt for at være udsat for indbrud og lignende. Derudover er det også en god ide at få udført sikkerhedstjek af vores låsesmed i Dyssegård, hvis du for eksempel har mange værdifulde genstande, der er attraktive for tyve at stjæle.

Opsætning af nye og anbefalede låsesystemer

Hos Københavns Låsesmed i Dyssegård er en af vores absolutte kernekompetencer at opsætte låsesystemer. Vi har rigtig mange års erfaring med opsætning og installering af låsesystemer.

Disse mange års erfaring har også givet også et sublimt indblik i branchen herunder hvilke systemer og mærker, der er værd at benytte sig af, hvis du gerne vil have en sikker og brugervenlig lås.

I øjeblikket opsætter vi rigtig mange Ruko-systemer, da dette mærke er af de absolut bedste på markedet. Ruko har i mange år været danskernes foretrukne låsemærke, da det er ensbetydende med kvalitet og høj sikkerhed.

Akut hjælp i Dyssegård 24 timer i døgnet

Hos Københavns Låsesmed i Dyssegård kan vi også tilbyde døgnservice. Det vil sige, at hvis du har været så uheldig at låse dig selv ude midt om natten, så kan vores låsesmed i Dyssegård uden problemer rykke ud til dig på meget hurtig vis og få løst problemet.

Afhængig af hvor du bor i Dyssegård, så kan vores låsesmed være hos dig inden for 15-30 minutter. Vi gør meget ud af at komme så hurtigt som muligt, da vi ved af bitter erfaring, hvor irriterende det kan være ikke at kunne komme ind i sit hjem.

Hvis du gerne vil høre mere om, hvad vores låsesmed i Dyssegård kan tilbyde dig, så er du hjertelig velkommen til at kontakte os med det samme. Du kan få fat på os ved at sende en mail eller ringe til os på 6013 5050.