Låsesmed i Nordvest – lokal døgnvagt

Låsesmed NordvestNordvest er en fællesbetegnelse for bydelene Nørrebro, Vanløse, Østerbro og Frederiksberg og har et utroligt rigt og forskelligt kulturliv. Det er vi, som din lokale låsesmed i Nordvest, godt klar over, og vi sætter en dyd i at levere en hurtig og smilende service, og vi gør vores til, at den ubehagelige oplevelse det er at låse sig ude bliver så rar og kort som muligt.

Så hvis du kommer til at låse dig ude eller har brug for assistance til mere omfattende sikkerhedsprojekter i Nordvest, så ring endelig. Så sender vi en dygtig låsesmed i Nordvest ud og kigger på det og giver vores bud på den mest optimale løsning for lige netop dig!

Vi er din foretrukne låsesmed i Nordvest

Hvis du har behov for en dygtig og erfaren låsesmed i Nordvest, så er vi uden tvivl et glimrende valg. Vi er nemlig en certificeret låsesmed, der udfører alle låsetekniske opgaver. Ord som kundeservice og faglighed er to ord, vi vægter meget højt. For os drejer det sig om at have så glade og tilfredse kunder som muligt. Derfor kan du trygt benytte dig af os næste gang du får behov en låsesmed i Nordvest.

Alle vores låsesmede er meget kompetente og udfører altid et stykke arbejde, man kan være stolt af. Da låsebranchen altid er i en rivende udvikling, er det nødvendigt med efteruddannelse og kursuser. Det er vi godt klar over, og det er bl.a. også derfor, at vi jævnligt efteruddanner vores låsesmed i Nordvest og resten af København samt Storkøbenhavn. Efteruddannelse er alfa omega, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at være nogle af branchens bedste låsesmede.

Vi udfører alt låseteknisk arbejde

Der er ingen opgaver, der er for store eller for små hos os. Vores låsesmed i Nordvest kan hjælpe dig med alt inden for låseopgaver. Herunder kan du se et udsnit af det, vi kan tilbyde dig.

 • Videoovervågning
 • ADK systemer
 • Omkodninger
 • Nye låse
 • Udskiftning af låsecylindere
 • Reparation
 • Alarmsystemer
 • Diverse låsesystemer
 • Rådgivning om sikkerhed
 • Serviceaftaler
 • osv.

Hvis du vil vide mere om vores ydelser, så anbefaler vi dig at benytte vores menupunkter øverst på siden. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os, hvis du hellere vil tale om vores ydelser.

Da vi har åbent alle døgnets 24 timer alle ugens dage, kan du med fordel tage kontakt til os, selvom det er sent på aftenen eller natten. Vores døgnservice i Nordvest kommer især dig til gode, der for eksempel har bortlagt dine nøgler om natten. Der findes ikke noget værre end ikke at kunne komme ind i sit hjem, fordi man har låst sig selv ude. Vores låsesmed i Nordvest kan hurtigt løse problemet, så du kan komme ind og sove trygt. Det eneste du skal gøre er at ringe til os. Så er vi fremme hos dig inden, der er gået 30 minutter – typisk tager det kun 15 min.

Kontakt os endelig allerede i dag, hvis du har brug for låseteknisk hjælp i Nordvest

Du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag, hvis du har behov for hjælp. Da vi har døgnåbent, kan du altid forvente et svar inden for meget kort tid, og har du behov for at kontakte os om natten, så gør du bare det.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål af den ene eller anden slags, så er du selvfølgelig også velkommen til at stille dem. Kontakt os på mail eller telefon på 6013 5050 og få svar på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig, og vi glæder os til at hjælpe dig med låsen.