Låsesmed Frederiksberg til alt låseteknik

Låsesmed FrederiksbergSkulle du have brug for låserelevant hjælp, fx i forbindelse med en bortkommet nøgle, er vores låsesmed på Frederiksberg klar 24 timer i døgnet alle ugens dage. Bare ring – vi sidder klar og venter på dit opkald. Som låsesmed på Frederiksberg dækker vi naturligvis hele Frederiksberg, og vores ekspertise dækker alle tænkelige former for låsesikring og alarmsystemer.

Ring til din lokale låsesmed på Frederiksberg allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for dig. Måske skal din virksomhed have installeret et helt nyt alarmsystem, eller måske har du været mindre heldig og smækket dig ude. Uanset hvad så klarer vores låsesmed problemerne med et smil, så du kan bekymre dig om vigtigere ting.

Professionelle låsesmede på Frederiksberg

Hos os har vi dygtige og servicemindede låsesmede, der har den rigtige viden og forståelse for god sikkerhed og de rigtige produkter til den rigtige pris. Skulle uheldet være ude, og har du akut brug for en låsepartner, så kan du roligt ringe til os. Vi har lokale låsesmede på Frederiksberg, og vi er typisk fremme inden for maksimalt 15-20 minutter. Vi har dog mange private og erhvervskunder, så tiden kan i nogle tilfælde forekomme lidt længere, men stol trygt på os. Har vi en aftale, så holder vi den.

Vi arbejder konstant på Frederiksberg, både dag og nat, og vi er ikke længere væk end et
opkald på 6013 5050.

Københavns Låsesmed er det rigtige valg til en svær – eller rettere – umulig opgave. Vi udfører bl.a. mange forskellige typer opgaver, som andre låsesmede ikke vil være med til. Vi er derfor kendt for at få lavet tingene på nogle utraditionelle måder engang imellem, da vi altid finder en løsning på enhver tænkelig situation, og vi kan derfor være stolte over at lave låsefagligt arbejde på Frederiksberg, som ingen andre vil. Vi forlader ikke et projekt, før der ligger en plan for arbejdet, eller før arbejdet er udført.

Vi laver selvfølgelig også opgaver, der er mere ligetil. Det kan være en billig og hurtig overstået oplukning eller en omkodning af en lås.

 • Vi udfører & løser alle former for opgaver – intet er for stort eller småt
 • Totalsikring af private hjem
 • Totalsikring af alle størrelser af erhvervsmål
 • Oplukning af låse
 • Omlægning af låse
 • Dørautomatiksystemer
 • Mekaniske dørlukkersystemer
 • Adgangs Dør Kontrol (ADK)
 • Avancerede og simple låsesystemer
 • Pengeskabe
 • Videoovervågning
 • Alarmsystemer

Som du kan læse, har vi et stort udvalg af services, og vi burde dække det meste. Finder du ikke lige din kategori, så ring til os – så finder vi løsningen.

Kontakt Låsesmed Frederiksberg

Alle typer boliger/bygninger på Frederiksberg har brug for sikre låse. Hvad enten du har brug for en låsesmed på Frederiksberg til at udføre et omfattende ADK-system, et alarmsystem eller noget helt simpelt som en oplukning, så er vi det rigtige valg for dig! Vi er vant til at håndtere store byggeprojekter og den enkelte kunde.

Vi er stolte over at kunne rådgive dig omkring sikkerhed og tryghed i dagligdagen.