Låsesmed i Bispebjerg – døgnvagt og super service

bispebjergBispebjerg er en bydel i København, hvor der bor omkring 49.500 indbyggere fordelt ud over fire kvarterer, hvor Bispebjergkvarteret med Grundtvigskirken er et af dem. Desuden hører Nordvestkvarteret, også kaldet fuglekvarteret, under Bispebjerg, Utterslev og Emdrup, som er to gamle landsbyer.

I et travlt kvarter som Bispebjerg er der selvfølgelig også brug for en låsesmed, der kan hjælpe de mange indbyggere, hvis de skulle have smækket sig ude. Har du mistet din nøgle, eller skal du have lavet nye låse, så kontakt din lokale låsesmed i Bispebjerg og lad os hjælpe.

Hos din lokale låsesmed i Bispebjerg har vi døgnvagt, så du kan få hjælp til dine låseproblemer hele døgnet.

Københavns Låsesmed i Bispebjerg lægger vi vægt på følgende:

Københavns Låsesmed er ikke et helt almindeligt firma. Hos os har vi nemlig en række værdier og holdninger, der skal gøre os til et af de absolut bedste låsesmedefirmaer her i Danmark.

Efteruddannelse er en nødvendighed

Selvom du ikke lige skulle tro det, så er låsebranchen i en konstant udvikling. Der kommer hele tiden nye produkter og mere avancerede teknologier på markedet, hvilket gør det nødvendigt for et låsesmedsfirma med respekt for sig selv at efteruddanne sit personale.

Vi går meget op i, at vores låsesmede i Bispebjerg altid er opdateret med den seneste viden. Derfor er det nødvendigt, at vores medarbejdere engang imellem tager på kursuser, skoleophold og lignende for at holde trit med branchen og dens nyheder.

Hvis ikke vi efteruddannede vores låsesmede i Bispebjerg, så kunne vi ikke levere et særlig godt resultat og vejlede dig godt nok om produkterne og vores ydelser. Derfor skal du som kunde blot være glad for, at vi bruger tid og ressourcer på at gøre vores låsesmede endnu bedre til deres job.

Vi vil have de gladeste kunder

Vi gør meget ud af at have de gladeste kunder. For at kunne have de gladeste kunder skal vores låsesmed i Bispebjerg levere et stykke arbejde ud over det sædvanlige. Og det bestræber vi os på at gøre hver eneste dag.

For os er det uhyre vigtigt, at kunden er tilfreds med det, vi laver, og at vi samtidig kan se os selv i spejlet, når vi kommer hjem fra en opgave. Derfor går vores låsesmed i Bispebjerg under ingen omstændigheder på kompromis med kvaliteten, hvad end der er tale om 10 udskiftninger af låse, eller der blot skal låses en enkelt dør op.

Vil du være vores næste glade kunde?

Hvis du føler, at vores holdninger og værdier stemmer overens med, hvad du forventer af en professionel låsesmed i Bispebjerg, så skal du være meget velkommen til at kontakte os på tel. 6013 5050.

Københavns Låsesmed i Bispebjerg har åbent 24 timer i døgnet. Derfor bestemmer du helt selv, hvornår du ønsker at kontakte os. Vi skal nok sidde klar ved computeren og telefonen.

Vores låsesmed i Bispebjerg ser frem til at høre fra dig!