fyrværkeri

Dét bør du som boligejer overveje i 2015

Låsesmeden Nyheder

2014 er så småt ved at være fortid. Derfor er det tid til at kigge lidt frem af og finde ud af, hvad der skal laves i det nye år. Det har vi som låsesmed på Østerbro selvfølgelig også gjort. Derfor kommer vi her med tre overvejelser du som boligejer med fordel kan gøre dig i nye år, hvis du gerne vil have en mere sikker og funktionel bolig.

Overvej at udskifte din gamle lås med en ny (og måske elektronisk)

Som boligejer er det vigtigt, at du er meget opmærksom på dine låse. En for gammel lås er ikke sikker at bruge. Og det kan i værste fald ende med, at en tyv kommer forbi og ganske nemt bryder ind.

Derfor er det værd at overveje om dine gamle låse skal skiftes ud med nogle nye og mere moderne af slagsen. Hvis du ender med at få en ny dørlås, er det også værd at overveje om den ikke skal være elektronisk. Der er nemlig en lang række fordele ved en elektronisk dørlås. Blot for at nævne et eksempel behøver du ikke nogle nøgler til den elektroniske lås. Nøglen er en adgangskode du selv kan genere.

Derudover fungerer den elektroniske lås også med din smartphone, hvilket vil sige, at du på din telefon kan lave adgangskoder til venner og familie efter behov. En super smart funktion!

Er du i tvivl om din lås er for gammel og slidt? I så fald er det oplagt at kontakte din lokale låsesmed på Østerbro, så han eller hun kan komme ud til dig og gennemgå dine låse.

Få privatsikret din bolig med henblik på at holde ubudne gæster ude

Hvis du som boligejer gerne vil føle dig ekstra sikker og tryg, når du forlader dit hjem, er det en uhyre god ide at få privatsikret din bolig bl.a. i form af et sikkerhedstjek, alarmsystemer, nye og stærkere låse osv.

Mange boligejere er slet ikke klar over, at deres bolig indeholder et væld af sikkerhedsbrister, hvorfor indbrudstyven har uhyre nemt ved at bryde ind uden at blive opdaget.

Derfor er det bl.a. en god ide at få sikkerhedstjekket huset med henblik på at komme disse brister til livs og gøre det mere sikkert og trygt. Hos Københavns Låsesmed på Østerbro kan de uden tvivl være behjælpelige med sådan et tjek. Det eneste du skal gøre er at ringe eller skrive til dem, hvorefter I i fællesskab aftaler en passende dato til sikkerhedstjekket.

Er du også virksomhedsejer? Overvej en serviceaftale

Hvis du udover at være boligejer også er virksomhedsejer, er det i den grad også værd at overveje om du ikke skal have en god serviceaftale op at køre. En serviceaftale omfatter typisk en løbende servicering af dørlåse og lignende. Derudover sikrer aftalen også, at din virksomhedsejendom er sikret mod indbrud og lignende.