snedækket hus

Dét skal du som boligejer være opmærksom på i vintermånederne

Låsesmeden Nyheder

I forbindelse med at vinteren indtræder, er der en række ting du som boligejer bør være ekstra opmærksomme på. Disse ting handler i bund og grund om at forberede sig fornuftigt til de kolde måneder som du står over for.

I denne artikel kommer vi med vores bud på, hvad du især bør tillægge noget opmærksomhed, så du er 100% klar til juletiden og vinterens kolde måneder.

Få tjekket dine låse for fejl og mangler af en låsesmed på Østerbro (kulden kan være hård ved nogle låse)

Når kulden så småt begynder at vise sig, er det en uhyre god ide at få tjekket dine låse af en låsesmed på Østerbro med henblik på at finde ud af om de er sikre nok og samtidig kan klare den kulde de står over for.

Hvis dine låse bærer præg af en gammel årgang, er det bestemt ikke sikkert, at de kan klare endnu en vinter uden at gå i stykker. I den forbindelse er det rart at have en låsesmed med på sidelinjen som kan vurdere, hvorvidt låsen er god nok eller den bør udskiftes, inden vinteren for alvor rammer Danmark.

Er der risiko for, at dine vandrør kan fryse til is?

Har du tidligere haft problemer med frosne vandrør, eller er du bange for at få det denne vinter? I så fald bør du bruge lidt tid på at tjekke om rørene er isoleret godt nok.

Som boligejer kan du faktisk undgå mange frysninger ved at efterisolere dine vandrør. Dog er det ikke alle vandrør du kan komme i nærheden af. Derfor er det en god ide at alliere dig med en professionel håndværker som meget effektivt kan få isoleret de såkaldte ”skjulte” vandrør.

Og hvis skaden er sket, og dine vandrør er frosset, så anbefales det IKKE at forsøge at tø dem op selv. Kontakt en VVS’er og få løst problemet på den mest fornuftige måde.

Har du fået flyttet havemøblerne indenfor og dækket de skrøbelige planter til?

En anden ting du skal huske, inden vinteren for alvor rammer, er at få flyttet havemøblerne indenfor og få dækket de skrøbelige planter til. Hvis havemøblerne står udenfor, mister de meget hurtigt deres kvalitet og går i værste fald i stykker.

Derudover er det også vigtigt at få dækket dine skrøbelige planter til, da det bestemt ikke er alle planter i de danske haver som tåler kulde og frost. En god måde at dække dem til på er ved hjælp af gamle blade og lignende. Gamle blade virker nemlig meget isolerende, hvilket er en klar fordel, når vinterens kulde for alvor træder i karakter.

Kontakt en låsesmed på Østerbro, hvis du vil have professionel hjælp til sikring af boligen

Vintertiden og juletiden er desværre også tiden, hvor der bliver begået absolut flest indbrud. Derfor giver det også god mening som boligejer at kontakte en låsesmed på Østerbro med henblik på at få privatsikret boligen.

Privatsikring af boligen er værd at benytte sig af, da det alt andet lige minimerer risikoen for indbrud ganske betragteligt. Derudover er sikring af boligen heller ikke spor dyrt i forhold til, hvor mange penge du sparer ved IKKE at få et indbrud.