elektronisk lås

Overvej en ny og elektronisk lås i 2015

Låsesmeden Nyheder

Hvis du som boligejer gerne vil opgradere på sikkerhedsfronten i det nye år, så anbefaler låsesmeden på Østerbro, at du får installeret en ny og elektronisk dørlås.

Denne type lås er nemlig forbundet med en lang række fordele, der uden tvivl er værd at læse mere om, hvis du gerne vil have et hus, der er sikret mod fremtidens indbrudstyve og andre ubudne gæster.

Hvad er en elektronisk lås?

En elektronisk lås er et låsesystem, der som navnet også antyder er elektronisk. Det vil sige, at du ingen  nøgler og lignende skal bruge. Du skal i stedet bruge en adgangskode.

Derudover kan elektroniske låse også ”snakke sammen med” smartphones, hvilket giver dig et væld af smarte funktioner som alt andet lige vil gøre din hverdag meget nemmere og mere fleksibel. Hvis du gerne vil læse mere om, hvilke fordele, der er forbundet med denne elektroniske lås, så kan du bare læse afsnittene herunder.

Derfor bør du vælge denne nye type lås

Den er mere sikker

En af de bedste grunde til at vælge en elektronisk lås i 2015 er, at den er mere sikker. Det betyder altså, at du kan forvente at få en lås som er bedre til at holde tyve og ubudne gæster udenfor, hvilket for mange er en kæmpe fordel – især hvis de bor i et område, der desværre er meget præget af indbrud og lignende.

Du kan styre den ved hjælp af din smartphone

Den nye teknologi som du finder i de elektroniske låse, tillader dig også at bruge din smartphone som et slags ”kontrolcenter”. På din smartphone kan du bl.a. skabe dine egne personlige koder, holde øje med hvem der går ind og ud af døren og meget mere.

Hvis du går på youtube.com og søger på ”YaleDoorman” kan du se et væld af spændende produktvideoer, der viser, hvordan elektroniske dørlåse kan fungere sammen med smartphones. Der er ingen tvivl om, at vi går en meget spændende fremtid i møde.

Du er godt klædt på til fremtidens nye teknologier

En anden god grund til at vælge en elektronisk dørlås i 2015 er, at du bliver klædt godt på til fremtidens nye teknologier. Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at den elektroniske lås i fremtiden bliver en fast bestanddel i danskernes hjem.

Derfor kan du ligeså godt allerede nu tage fremtiden på forskud og sikre dig bedst muligt mod ubudne gæster. Udvalget af de elektroniske låse er pt. ikke særlig stort, men de låse du kan finde lige nu er til gengæld meget kvalitetsfyldte.