Yale Doorman – En af fremtidens bedste og sikreste løsninger

yale doormanHvis du er på jagt efter et moderne og meget sikkert låsesystem til dit hjem, kan det i den grad anbefales at se nærmere på Yale Doorman. Yale Doorman er en meget avanceret og elektronisk lås til dine yderdøre.

Yale Doorman er et låsesystem, der kombinerer nutidens teknologi med traditionelle og sikre låseteknikker. Med dette låsesystem opnår du en meget stor fleksibilitet. Du har nemlig mulighed for at låse dit hjem af på tre forskellige måder.

  1. Du kan låse med en nøglebrik
  2. Du kan låse med en personlig kode
  3. Du kan låse ved hjælp af fjernstyring

Denne store fleksibilitet sikrer dig, at du har en meget stor kontrol over, hvem der har adgang til dit hus. Derudover er denne løsning også meget fordelagtig, hvis du for eksempel får en tømrer på besøg, men ikke af hjemme. Med muligheden for fjernstyring kan du blot lukke tømreren ind, når han er fremme på din adresse.

En anden stor fordel ved at vælge denne lås er, at den er uhyre nem og brugervenlig. Derudover kan den sidde i stort set alle døre, der har en låsekasse af skandinavisk standard. Det vil sige, at du i langt de fleste tilfælde ikke behøver at installere en helt ny låsekasse.

Yale Doorman høster især stor ros for låsens høje sikkerhed. Hvis du for eksempel skulle tabe en nøglebrik, kan du på meget hurtig vis slette nøglebrikken i systemet og igen føle dig sikker. Du har altså fuld kontrol over adgangen til dit hus, og det er noget som får dig til at føle tryghed.

Hvis du gerne vil høre mere om denne elektroniske lås, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig!