Hoveddørslåse er altafgørende for sikring af din bolig

Et vigtigt sted i huset at have en god lås er naturligvis hoveddøren. De fås i mange former og størrelser, men hvis man ikke har så meget forstand på det, så er Københavns Låsesmed eksperter på området og giver gerne rådgivning på området.

Vi samarbejder med Ruko, der leverer markedets mest sikre låse, så du kan føle dig absolut tryg i dit hjem. De har leveret låsesystemer i over 80 år, og er kendt på det danske marked som et meget sikkert valg.

I København er der mange lejligheder, hvor den eneste indgang til en lejlighed er igennem hoveddøren, og det er netop derfor, at det er vigtigt at få sig en så sikker hoveddørslås som overhovedet muligt.

Hvorfor vælge Københavns Låsesmed?

Københavns Låsesmed gør utroligt meget for at have opdaterede medarbejdere og at efteruddanne dem, så vi altid kan levere den bedste løsning for dig. Dette gør vi også for at kunne rådgive dig som kunde om, hvilken hoveddørslås der er bedst for dig.

Markedet inden for låse bliver konstant opdateret med nye sikkerhedssystemer, da tyvene forsøger at følge med i dette. Bliver de ikke opdateret så er det nemt for en tyv at kende en indgang til dit hus.

Vi har derudover mange års erfaring i branchen, hvilket gør os i stand til at rådgive dig, om, hvilken lås der er den bedste til din hoveddør.

Vi bestræber os på hele tiden at yde den bedste service, og vi går ikke hjem, før arbejdet er fuldført. Vil du høre mere om et sikkerhedstjek af din hoveddørslås, så tøv ikke med at kontakte Københavns Låsesmed i dag.

Døgnservice

Vi har åbent 24 timer i døgnet, så hvis du ligger søvnløs om natten og er i tvivl om, hvorvidt din hoveddørslås lever op til et højt sikkerhedsniveau, så ringer du bare til os, så aftaler vi en dag, hvor vi kan lave en sikkerhedsvurdering af din hoveddørslås.

Vores døgnservice gælder selvfølgelig også, hvis du har smækket dig ude, eller du har tabt dine nøgler.

Opsætning af låsesystemer til din hoveddørslås

Hos Københavns Låsesmed er en af vores kernekompetencer at levere og opsætte låsesystemer til din hoveddørslås. Vi har mange års erfaring inden for dette område, så det bliver svært at finde nogen, som kan levere en bedre kvalitet, end vi kan.

Dette har givet os et godt indblik i branchen, herunder hvilket system der er bedst for lige netop din hoveddørslås. Det er værd at kontakte os, hvis du gerne vil have en sikker og brugervenlig hoveddørslås.

Vi bruger primært Ruko som lås til hoveddøren, da dette mærke er et af de absolut bedste til en overkommelig pris. De yder en god kvalitet og en høj sikkerhed.

Under de fire faner kan du læse mere om hver enkelt hoveddørslås.

Ruko 560 Hoveddørslås

Ruko 560 Hoveddørslås

Ruko 8765 Hoveddørslås

Ruko 8765 Hoveddørslås

Ruko kasselås 1601 til hoveddør

Ruko kasselås 1601 til hoveddør

Ruko kasselås 2622 til hoveddør

Ruko kasselås 2622 til hoveddør