Din låsesmed i Holte løser dine låsetekniske opgaver

Låsesmed HolteVores lokale låsesmed i Holte kører hele døgnet og står altid klar til at hjælpe dig med lige netop det, du har brug for inden for låsearbejde.

Holte er nordligst blandt de københavnske forstæder og hører under Rudersdal kommune. Holte ligger tæt på vores hovedsæde, og af samme grund vil der normalt ikke være særlig lang ventetid på en låsesmed i Holte.

Vores låsesmed i Holte rykker ud på under 15 minutter

Står du et sted i Holte og har brug for låseteknisk assistance? Du kan trygt tage kontakte til os. Vores låsesmed i Holte kan være hos dig inden for 15 minutter. Det betyder, at du ikke skal stå i flere timer og vente på at komme ind i for eksempel din lejlighed.

Da vi har en afdeling i Holte, kan vi rykke ud med rigtig kort varsel, hvilket gør os til et af de hurtigste låsefirmaer her på Sjælland. For at komme i kontakt med os skal du blot ringe til vores telefon. Derefter vil der blive sendt en låsesmed i Holte af sted med det samme.

Vi er tilgængelige 24 timer i døgnet

Du skal ikke være bange for at kontakte os midt om natten. Vi har nemlig åbent 24 timer i døgnet, hvorfor du altid kan forvente at få en låsesmed i Holte ud på adressen, uanset hvornår du kontakter os.

Kontakt os og lad os hjælpe dig trygt og sikker videre

Hvis du står med et låseteknisk problem i nærheden af eller i Holte, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på 6013 5050. Vi har altid en låsesmed i Holte klar til at hjælpe dig så godt videre som overhovedet muligt.

For os er den personlige service vigtigere end noget andet. Det betyder, at vi ikke forlader dit problem før det er 100% løst. Vi bestræber os hele tiden på at blive din foretrukne låsesmed i Holte, hvad end du har brug for akut assistance eller ønsker rådgivning om din boligs sikkerhed.

Sådan forhindrer du selv indbrud i Holte

Da vi her hos Københavns Låsesmed går meget op i sikkerhed, og hvordan du bedst muligt forhindrer tyve i at bryde ind, så vil vi hellere end gerne dele lidt ud af vores viden om sikkerhed.

Herunder kan du læse nogle af vores bedste råd mod tyveri. Rådene er ganske effektive og mange af dem er faktisk helt gratis. Benyt dig af nedenstående råd og gør din bolig i Holte bedre i stand til at holde indbrudstyvene væk.

Køb dig nogle sikre låse

Det første skridt mod et mere sikkert hjem er gode låse. Hvis din bolig er udstyret med låse, der er over 15 år, så er det højst sandsynligt ved at være på tide at få dem udskiftet.

Indbrudstyve har ingen problemer med at bryde gamle låse op. Det tager i omegnen af 10 sekunder, og så er de inde. Derfor kan det altså gode betale sig at investere lidt penge i nogle helt nye låse til døren.

I dag findes der nogle meget højteknologiske låse, som gør det utrolig svært for tyvene at bryde ind. Disse låse kan bl.a. styres og kontrolleres med din smartphone. Hvis du gerne vil vide mere om disse sikre låse, så er du velkommen til at tage uforpligtende kontakt til os. Vi er nemlig eksperter inden for dørlåse.

Gør boligen livlig når du ikke er hjemme

Et af de bedste ”husmor”-tricks du kan gøre brug af, hvis du gerne vil undgå ubudne gæster, drejer sig om at tænde lyset og gøre boligen livlig, når du ikke er hjemme.

Tyve er ikke så tilbøjelige til at gå ind i boliger med tændt lys i forhold til de boliger, der er helt mørklagte. Derfor er det en god ide at tænde for et par lamper, imens du er udenbys. På den måde giver du tyven et signal om, at der er nogen hjemme og derfor ikke kan røves uden at blive opdaget.

Hvis du gerne vil være ekstra smart, så sætter du en timer på det lys, du vælger at have tændt. På den måde tænder og slukker lyset flere gange om dagen, hvilket kan afskrække de tyve, der konsekvent holder øje med din bolig i flere timer – måske dage.

Overvej videoovervågning

Hvis du har mange dyre genstande i dit hus, hvilket ofte gør sig gældende for boliger i Holte, så bør du overveje at få installeret videoovervågning. Videoovervågning afskrækker rigtig mange indbrudstyve fra at begå et indbrud. Husk at have et videoovervågningsskilt på ruden, så du gør tyven opmærksom på, at han bliver optaget.

Få styr 100% styr på sikkerheden og få et gratis sikkerhedstjek

Hvis du gerne vil have 100 % styr på sikkerheden, så anbefaler vi, at du benytter dig af vores tilbud om et gratis sikkerhedstjek af en låsesmed i Holte. Dette tjek er 100 % gratis og uforpligtende.

Hvis du benytter dig af vores tilbud, så sender vi en låsesmed i Holte ud til din bolig for at gennemgå den for alvorlige fejl og mangler, hvad angår sikkerhed. Når tjekket er færdigt, så vil du have en rigtig god fornemmelse af, hvor du bør sætte ekstra ind for at forhindre indbrudstyven i at komme på besøg.

Hvis det skulle vise sig, at dine låse for eksempel er for gamle og for nemme at brække op, så giver vores låsesmed i Holte dig selvfølgelig et super godt tilbud på nogle nye låse plus opsætning. Dog er du ikke forpligtet til at tage imod dette tilbud, da sikkerhedstjekket som nævnt er gratis og uforpligtende. Med andre ord har du faktisk intet at tabe ved at benytte dig af dette gode tilbud – tværtimod.