Vores låsesmed fik til opgave at udskifte forældede låse i Herlev

Låsesmeden Nyheder

Udskiftning af forældede låse af låsesmeden i privat hus i Herlev

Vores låsesmed var ude på en sag i Herlev, hvor en familie benyttede vores tilbud om et gratis sikkerhedstjek. Låsesmeden gennemgik huset i Herlev, og herunder kan du læse om vores løsning.

Da vores låsesmed ankom til huset i Herlev, kunne han først og fremmest konstatere, at låsene i huset var gamle Ruko 5-stift låse, som er kendetegnet ved den klassiske nøgle med et rundt hoved. Disse låse blev forældet for flere år tilbage og yder ikke længere den tilstrækkelige sikkerhed.

Vores løsning var at udskifte de gamle låse i huset i Herlev til den nye serie af låse, nemlig d12 fra Ruko. Disse låse kan hverken bores, dirkes eller på anden måde manipuleres op.

Derudover monterede låsesmeden suppleringslåse på alle huset yderdøre. Deres funktion er at besværliggøre tyvens muligheder for at tømme huset for værdigenstande og har derudover også en afskrækkende effekt for indbrudstyvene.
På disse låse monteres der cylinder, både på inderside og yderside, så der skal bruges en nøgle indefra for at åbne døren.

Da man nøjes med at aflåse den ekstra lås, når man er ude af huset, sætter man ikke sin personlige sikkerhed på spil – f.eks. i tilfælde af brand.

Hos Københavns Låsesmed går vi op i din sikkerhed, men også din komfort. Derfor udskiftede vores låsesmed også låsen i husstandens postkasse i samme omgang, så familien i Herlev nu kan bruge samme nøgle til alle låsene.

Familien i Herlev fik ud over det udførte arbejde desuden et tilbud på en sikringsløsning til husets vinduer. Disse kan aflåses med vindueslås SLUG2020, som også passer til samme nøgle som til huset.

Du kan altid få lavet flere låse til samme nøgle, hvis du vil have udvidet med eksempelvis hængelåse, skabslåse, terrassedørssikring eller lignende.

Ring til Københavns Låsesmed – så finder vores låsesmed den rigtige løsning, der værner om din sikkerhed og ikke er til gene, ligesom han gjorde det for familien i Herlev.