Træt af ubudne gæster?

Låsesmeden Nyheder

Gode låse er altafgørende, når man skal sikre sin bolig. Den nemmeste måde at teste sikkerhedsniveauet på låse er at kigge på nøglen, som – ved hjælp af f & p’s pyramide – hurtig viser dig, hvor sikker din lås er.

Der er desværre stadig mange boliger, som har den omdiskuterede rundhovedet nøgle, som de fleste genkender, fordi den var meget almindelig i en lang årrække. Teknologien er dog allerede stærkt forældet og er overhovedet ikke tidssvarende for en sikker aflåsning af din bolig. Har du denne type nøgle, er din bolig i risikozonen for indbrud, hvor der ikke er tegn på indbrud, som forsikringsselskaber generelt ikke er begejstret for.

Københavns Låsesmed anbefaler, at du udskifter gamle låse til minimum Ruko 1200 serien, som er afløseren for de gamle trapez-formede nøgler. Du kan også fremtidssikre din bolig ved at tage skridtet videre til Garant plus serien. Begge er patenterede systemer fra Ruko. Vælger du en af disse serier, kan du endda kode alle låse til at benytte samme nøgle til hoveddør, bagdør, postkasse, kælderrum osv.

Lav dit eget sikkerhedstjek

Du kan selv lave et overordnet sikkerhedstjek af din bolig ved først at kigge på den generelle stand af døre og vinduer. Er dine døre i god stand? Sidder der et sikkerhedslutblik i karmen? Er låsene tidsvarende? Kan man låse døren på indvendig side? Herefter kan du kigge på større åbninger som eks. vinduer: Er den udvendige vinduesramme i god stand? Er træet begyndte at blive blødt og muligvis i startfasen mod råd? Hvis dette er tilfældet bør du få dine vinduer udskiftet og evt. overveje at montere vindueslåse.

Få et komplet låsetjek – gratis hos Københavns Låsesmed

Københavns Låsesmed står til din rådighed til et komplet sikkerhedstjek af din bolig, så du kan få en bedre idé om din boligs sikkerhedsniveau. Når Københavns Låsesmed sammensætter en låsepakke til din bolig, lægger vi stor vægt på brugervenlighed og høj sikkerhed – en god investering i din boligs sikkerhed.