Omkodning eller helt ny lås? Få hjælp af en kompetent låsesmed

Låsesmeden Nyheder

Overvejer du en sikkerhedsopdatering til din bolig eller forretning? Er du overvældet af de mange forskellige muligheder for omkodning og skiftning til ny lås? Mangler du et brugbart råd til dine egne individuelle behov for sikkerhed?

Ruko D12

Når det kommer til spørgsmål om alt, der er låse og nøgle-relateret, skal du bare kontakte os og bede om hjælp uanset hvad, dit problem er.
En kort samtale med en kvalificeret låsesmed kan spare dig en masse tid og penge og hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, når du skal beslutte, om du har brug for  en omkodning eller en helt ny lås.

Omkodning af låsen er ikke nødvendigvis en dårligere løsning end at få nye låse. Det er helt unødvendigt at skifte til en ny lås for de, hvis nøglerne til boligen er forsvundet eller glemt at blive tilbageleveret af tidligere beboere. Dette kan gøres let med en omkodning af låsen til nye nøgler.

En ny lås er til gengæld et must, hvis låsen er gået i stykker eller ikke lever op til standarden for sikkerhed. Det er også vigtigt at få en ny lås, hvis du har oplevet indbrud og har brug for et højere beskyttelsesniveau.

Forskellen på ny lås og omkodning af låse

Hvad er forskellen på  omkodning og en ny lås? Hvad betyder omkodning af lås?

Omkodning af en lås er en proces, der udføres af en låsesmed, som ændrer stifterne/kodningen inde i låsen.

Omkodning er en fantastisk indstilling, hvis du har en fungerende lås, som er god nok til at beskytte din ejendom. Omkodning af låsen vil spare dig tid og penge sammenlignet med en hel ny lås, og det kan gøres nemt og hurtigt 24 timer i døgnet. Omkodning af dine låse kan anbefales, når du flytter ind i ny bolig/forretning.

Vi håber, at ovenstående oplysninger vil hjælpe dig til at få en bedre forståelse af forskellen på nye låse og omkodning af en lås.

Du er mere end velkommen til at kontakte Københavns Låsesmed for yderligere spørgsmål og råd til egen sikring. Vores venlige teknikere er altid klar med kompetent service og besvarer alle sikkerhedsrelaterede spørgsmål – også dem, der ikke handler om forskellen på nye låse og omkodning af låse.