Københavns Låsesmed indgår samarbejde med Pro-Sec A/S

Låsesmeden Nyheder

I 2013 har Københavns Låsesmed indgået et rigtig spændende samarbejde med Pro-Sec A/S, som anses for at være en af de førende producenter af alarmer og elektroniske sikringsprodukter i Danmark.

Pro-secPro-Sec har eksisteret siden 1992 og har siden da leveret sikrings- og overvågningsprodukter til hele den danske sikkerhedsbranche. Pro-Sec er bl.a. kendt for deres pålidelige produkter og rigtig god support på deres produkter. Pro-Sec blev desuden F&P registreret med standarden ISO 9001  i 2012, hvilket betyder, at de lever op til en international standard inden for eks. produktion og miljø. Pro-Sec er de første alarmgrossister i sikkerhedsbranchen, som også er blevet F&P registreret ift. sikkerhedsbranchens opstillede krav.

Københavns Låsesmed anser dette for at være et seriøst samarbejde mellem to ambitiøse virksomheder, som du vil kunne få glæde af i mange år. Er du allerede nu interesseret i at vide, hvordan dette samarbejde kan komme dig til gode, så skal du være mere end velkommen til at kontakte Københavns Låsesmed på 6013 5050.