Vi udfører sikringsløsninger til boligforeninger på Amager

Låsesmeden Nyheder

Selvom antallet af boligtyverier eftersigende er dalende, så finder de altså stadig sted. Derfor kan man lige så godt sikre sig så godt som muligt på forhånd for at undgå at miste dyrebare ting fra hjemmet. Hos Københavns Låsesmed har vi et fordelagtigt tilbud til boligforeninger, der gerne vil sikre deres ejendom så godt som muligt.

Få et komplet sikkerhedstjek af ejendommen

Er du vicevært, boligadministrator eller medlem af en boligforening, så kan det være en glimrende ide at få tjekket ejendommen for eventuelle sikkerhedsbrud. Hos Københavns Låsesmed kan vi gennemgå ejendommen for sikkerhedsfejl og derefter give dig en række forslag til forbedringer. Med et sikkerhedstjek af ejendommen, som er udført af en af vores professionelle låsesmede, er du godt på vej til at holde alle ubudne gæster ude.

Vi tilbyder også serviceaftaler til boligforeninger på Amager

Da vi er beliggende i det centrale København, så kan boligforeninger på Amager især nyde godt af vores fantastiske serviceaftale. Indgår man en serviceaftale med os, så er vi klar alle døgnets 24 timer til at rykke ud til ejendommen, hvis der skulle opstå problemer. Vores lokale låsesmed på Amager gør udrykningstiden meget kort, hvilket betyder, at du og din boligforening kan forvente at modtage service inden for meget kort tid.

Tilbuddet gælder selvfølgelig ikke kun til boligforeninger placeret på Amager

Da vi har lokale låsesmede placeret rundt omkring i Storkøbenhavn, kan vi tilbyde vores tilbud til mange flere boligforeninger end blot på Amager. Så bor du på Østerbro, Frederiksberg osv., så tøv ikke med at kontakte os, hvis du finder vores kompetencer interessante. Vi tager gerne en snak med boligforeningen om, hvordan vi kan forbedre sikkerheden i ejendommen.

Hvis du vil læse mere om vores tilbud til boligforeninger, så klik på ”boligforeninger” i menubjælken øverst på siden. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål.