Udskiftning af låsecylinder – det klarer Københavns Låsesmed

Låsesmeden Nyheder

Har du behov for at få skiftet låsecylindere af den ene eller anden slags, så kan du trygt tage kontakt til Københavns Låsesmed. Københavns Låsesmed, der også går under navnet KBHlås.dk, er specialister inden for låseteknisk arbejde. Derfor kan du altid forvente et stykke arbejde, der er udført med stor omhyggelighed og korrekthed.

Hvad kan vi tilbyde hos Københavns Låsesmed

Hos Københavns Låsesmed kan vi bl.a. tilbyde udskiftning af låsecylindere i sikkerhedslåse. Det kan for eksempel være i branddøre, mellemdøre, hoveddørslåse og ikke mindst flugtvejsdøre. Alle de låsecylindere vi leverer kan både fungere til renoveringer og nybyggerier. Derfor kan du roligt tage kontakt til os og forvente at få løst din opgave på bedste vis.

Udover ovenstående kan vi også tilbyde låsesystemer herunder Ruko låsesystemer. Der findes mange fordele ved at benytte sig af et Ruko låsesystem. Nogle af dem er bl.a., at du øger sikkerheden markant med et Ruko låsesystem, du har større overblik over dine nøgler, samt hvem du giver nøglerne til – ukontrolleret nøglekopiering er ikke muligt med et Ruko låsesystem. Derudover kan du med et Ruko låsesystem få én nøgle, der kan bruges til hele låsesystemet, hvilket er rigtig smart.

Skal du have udskiftet en låsecylinder?

Hvis du skal have udskiftet en låsecylinder, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Har du spørgsmål, kommentarer eller andet, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Så besvarer vi med glæde din henvendelse.