badeferie

Sådan sikrer du din bolig mod indbrud, imens du er på ferie

Låsesmeden Nyheder

Der skal ikke spor meget til at snyde tyven fra at begå et indbrud, fordi han eller hun tror der er nogen hjemme. Derfor har vi i dette indlæg beskrevet, hvordan du med ganske enkle metoder kan få boligen til at se ud som om der er nogen hjemme – så tyven bliver snydt.

Sørg for at dine låse er solide

Inden du begynder at sikre din bolig på nogen måde, så er det vigtigt, at du starter med at tjekke om dine låse er gode nok. Jo sværere tyven har ved at komme ind og komme væk igen, jo bedre. Derfor skal låsene i huset være så gode som mulige. Hvis du er i tvivl om kvaliteten af dine låse, så anbefaler vi, at du læser lidt videre, hvor vi senere i indlægget fortæller om sikre låsesystemer og lignende.

Sådan får du boligen til at se beboet ud

Det er uhyre vigtigt, at du får din bolig til at se livlig og aktiv ud, når du er taget på ferie. Til det kan du gøre brug af nogle forskellige tips og tricks, der alle giver tyven et signal om, at her skal der ikke begås et indbrud. Det er vigtigt, at du bruger så mange forskellige tips og tricks som muligt, da tyvene kender de fleste og de derfor ikke virker, hvis du kun bruger dem enestående.

  • Sørg for at lyset tænder udenfor, når nogen går ind i sensorens søgelys
  • Lad ikke en computer eller andre værdigenstande som kan frite ligge i vinduet
  • Husk at gemme din ekstranøgle et ekstra sikkert sted i stedet for under måtten eller krukken
  • Du kan med fordel gøre brug af et par tænd og slukure, hvor lamper og TV skiftevis tænder og slukker
  • Få dine venner og bekendte til at vande husets planter, så der jævnligt er lidt aktivitet i huset

Andre gode råd du med fordel kan benytte dig af

Herunder kan du læse om nogle andre gode råd du også kan benytte dig af, hvis du skal på ferie i et længere stykke tid.

  • Lad vær med at skrive på Facebook, Twitter osv., at du skal på ferie. Tyvene holder også øje på de sociale medier.
  • Hæng noget vasketøj ud, så du giver et indtryk af, at der er nogen hjemme.
  • Spørg naboen om han eller hun ikke vil tømme postkassen, imens I er væk. På den måde sender postkassen ikke et signal om, at I ikke er hjemme.

Sørg for at indgå en aftale med dine naboer om nabohjælp

Noget af det mest effektive du kan gøre er at bede dine naboer om hjælp. Nabohjælp er for alvor noget, der får tyvene til at blive væk. Derfor kan det i den grad anbefales at lave en aftale med dine naboer om at hjælpe hinanden med at passe på jeres huse, imens I er væk. Risikoen for at blive opdaget er meget stor, hvis naboerne gør en fælles indsats for at holde øje, og det er for alvor noget, der holder tyvene væk.

Tag kontakt til os hvis du gerne vil være på den helt sikre side

Hvis du rejser væk i længere tid, så anbefaler vi altid, at du tager kontakt til os og får et sikkerhedseftersyn af din bolig. Et sikkerhedseftersyn bliver udført af en af vores professionelle sikkerhedsrådgivere.

Dette eftersyn er meget fordelagtigt at få, da det giver dig en super indsigt i, hvor din bolig trænger til at blive opgraderet rent sikkerhedsmæssigt. Eftersynet fortæller dig måske, at dine låsesystemer trænger til at blive udskiftet, da dine nuværende er for nemme at brække op.

Tag endelig uforpligtende kontakt og hør mere om vores sikkerhedseftersyn.

Til sidst vil vi fra Københavns Låsesmed ønske dig en god ferie.