Yale Easy – Gør hverdagen lettere med denne elektroniske lås

yale easy

Yale Easy er en elektronisk lås, der giver dig komfort og en stor frihed, da du ikke behøver at stresse over en hverdag, hvor du skal huske dine nøgler. Med Yale Easy er det sidste gang, at du har låst dig selv ude. Den fungerer nemlig ved hjælp af en personlig kode.

Yale Easy er uhyre fleksibel i og med, at du kan udstyre den med to koder. Derudover kan du til hver en tid altid ændre disse koder, hvis du skulle have behov for det. Denne elektroniske lås gør din hverdag meget lettere, da du ikke længere behøver at bekymre dig om nøgler og lignende. Det eneste du skal huske på er din personlige kode.

En af de helt store fordele ved denne lås er, at du kan bruge den på stort set alle døre. Den fungerer også uden problemer på lidt tyndere døre, hvor det normalt er svært at installere og opsætte en elektronisk lås. Hvis du på  nuværende tidspunkt har en Ruko kasselås, kan du uden problemer få monteret en Yale Easy.

Hvis du gerne vil gøre din hverdag lettere for dig selv, er der ingen tvivl om, at Yale Easy er en elektronisk lås du bør anskaffe dig. Kontakt os og hør mere om denne meget populære og sikre lås.