bundt nøgler

Låsesmedsbranchen er inde i en rivende udvikling

Låsesmeden Nyheder

Interesserer du dig lidt for, hvad sker i låsebranchen lige for tiden? I så fald bør du læse med her, hvor vi har skrevet en lille statusopdatering på, hvordan det egentlig går for denne branche.

Nyheden/artiklen er skrevet af Københavns Låsesmed, der bl.a. har flere afdelinger rundt omkring i København – for eksempel en låsesmed på Amager. Sæt dig godt til rette og få et lille indblik i, hvordan det går for låsesmedsbranchen.

Elektroniske dørløse bliver stadig mere populære

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at elektroniske dørlåse bliver mere og mere populære. Flere og flere folk har fået øjnene op for, hvor smart det er at kunne styre sin lås ved hjælp af sin smartphone.

Din smartphone fungerer som en slags sikkerhedsnøgle, hvor du bl.a. kan oprette personlige adgangskoder og midlertidige koder, hvilket er uhyre smart, hvis du for eksempel venter gæster, men ikke er hjemme til at lukke dem ind. Du sender dem blot en midlertidig adgangskode og så er de inde.

Er de elektroniske dørlåse sikre nok? Ja, det er de – i den grad! De elektroniske dørlåse indeholder den helt nye og sikreste teknologi inden for låse, hvorfor du trygt kan vælge dette låsesystem næste gang du har behov for et nyt og mere moderne af slagsen.

Hos Københavns Låsesmed har vi især set en stigning på forespørgsler på det elektroniske låsesystem hos vores lokale låsesmed på Amager. Og det vidner jo bare om, at denne type lås er kommet for at blive og vil pryde flere og flere hjem i fremtiden.

Flere og flere ønsker at få privatsikret deres bolig

2014 har også været et år, hvor vi har været ude til uhyre mange privatsikringer af boliger. Flere og flere mennesker ønsker at få kigget deres bolig igennem med henblik på at finde sikkerhedsbrister, mangler, forbedringer osv.

Dette skyldes især, at antallet af indbrud er meget stort i nogle bestemte områder, hvorfor boligejerne ønsker at sikre sig så godt som muligt. Vi er sikre på, at 2015 kommer til at indeholde minimum ligeså mange privatsikringsopgaver. Vores låsesmed på Amager har i hvert fald haft sit at se til i løbet af det seneste stykke tid.

En låsesmed er meget mere end en låsesmed

Som du nok kan høre, så er en låsesmed meget mere end en låsesmed. En moderne låsesmed anno 2014 skal kunne meget mere end ”blot” at lirke låse op. Han eller hun skal også kunne sætte sig ind i de helt nye låseteknologier. Derudover er det også vigtigt, at nutidens låsesmede kan tjekke en bolig for eventuelle sikkerhedsbrister, så risikoen for indbrud minimeres markant.

Hvis du har nogle spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at kontakte Københavns Låsesmed eller tage kontakt til den lokale låsesmed på Amager.

Vi ser frem til at høre fra dig!