automatisklås

Flere og flere hjem får en elektronisk dørlås i 2015

Låsesmeden Nyheder

Som tendensen ser ud lige nu, vil flere og flere hjem blive udstyret med en elektronisk dørlås i 2015. Det betyder, at nøglerne ikke længere behøves. Med en elektronisk dørlås er det nemlig en personlig adgangskode, der fungerer som døråbner.

Det er bestemt ikke helt tilfældigt, at den elektroniske dørlås kommer til at opleve så meget popularitet som den vil komme til i det nye år. Den er nemlig forbundet med en lang række fordele, der uden tvivl begejstre den almene dansker. Se bare hvilke fordele du kan forvente herunder.

Derfor skal du vælge en elektronisk dørlås

Den er mere sikker

Den elektroniske dørlås er mere sikker at benytte sig af. Den er udstyret med en uhyre smart og sikker teknologi, der gør det meget svært for indbrudstyve og andre ubudne gæster at bryde ind.

Derfor vælger mange boligejere dette låsesystem alene på grund af sikkerheden, hvilket jo er forståeligt, hvis du har mange ting i huset som du gerne vil passe ekstra godt på.

Uhyre nem at bruge

En anden stor fordel er, at de elektroniske dørlåse er uhyre nemme at bruge. Det kræver bestemt ikke den sværeste eksamen for at kunne håndtere fremtidens låsesystem.

Som tidligere nævnt fungerer den ved hjælp af en personlig adgangskode som du blot indtaster for at komme ind. Det vil sige, at du ikke behøver at huske dine nøgler eller lignende, når du forlader hjemmet, da det blot er koden du skal bruge for at komme ind.

Giver dig en stor fleksibilitet

Noget af det absolut smarteste ved den elektroniske dørlås er, at du har mulighed for at skabe midlertidige og tidsbegrænsede adgangskoder, hvilket giver dig en meget stor fleksibilitet.

Forestil dig, at du har på arbejde og du venter håndværkere klokken 12. Du kan ikke nå hjem og lukke dem ind, hvad gør du så? Du laver da blot en midlertidig adgangskode som håndværkerne kan bruge. Du sender blot en SMS til håndværkeren, hvori du skriver den midlertidige adgangskode. På den måde behøver du ikke at køre hjem for at låse dem ind.

Og når håndværkerne er færdige, er den midlertidige kode forældet og kan derfor ikke bruges mere. Uhyre smart!

Passer på langt de fleste låsekasser af skandinavisk standard

En anden meget vigtig fordel er, at langt de fleste elektroniske låse kan monteres direkte på din gamle låsekasse, hvis den altså er af skandinavisk standard (det er langt de fleste låsekasser hos danske boligejere).

Det vil sige, at du ikke behøver at bruge ekstra penge på en ny låsekasse, da den gamle snildt kan bruges sammen med det nye system.

Låsesmed på Østerbro tilbyder salg og montering af elektroniske dørlåse

Københavns Låsesmed har en lokal låsesmed på Østerbro til at varetage opgaver i området. Derfor kan du med fordel tage kontakt til Københavns Låsesmed, hvis du gerne vil høre nærmere om denne smarte type lås.

Låsesmeden på Østerbro tilbyder både salg og opsætning af låsen, hvilket sikrer dig et godt pakketilbud. Det er nemlig dyrere, hvis du køber den elektroniske lås og opsætning to forskellige steder.

Du kan kontakte Københavns Låsesmed ved at ringe til dem eller skrive en forespørgsel på mail.