juletræ

Er din bolig rustet mod julens mange indbrud?

Låsesmeden Nyheder

Julen er en tid, hvor vi skal hygge os med familien og have god mad. Desværre er julen også tiden, hvor der bliver begået mange indbrud rundt omkring i de danske hjem.

Er din bolig rustet godt nok?

Som boligejer bør du stille dig selv det spørgsmål om din bolig er rustet godt nok mod eventuelle indbrud. Bærer boligen bræg af nogle sikkerhedsmangler? Er der noget du selv kan gøre med henblik på at gøre den mere sikker eller skal du have hjælp udefra?

Din foretrukne låsesmed på Amager melder sig til tjeneste

Du kan med fordel kontakte din låsesmed på Amager, hvis du gerne vil have, at din bolig er sikret mod julens og andre årstiders mange indbrud. Vi er nemlig en låsesmed, der kan meget mere end at låse døre op.

Vi kan hjælpe dig med sikring af din bolig

Hos Københavns Låsesmed på Amager kan vi med fordel hjælpe dig med at privatsikre din bolig. Vores team af erfarne og kompetente medarbejdere er uddannet i at gennemgå boliger med henblik på at finde sikkerhedsbrister og lignende som er ”guf” for en sulten tyv.

Efter et besøg af en af vores medarbejdere vil din bolig være meget bedre i stand til at holde tyven ude og dermed give dig en mere tryg og hyggelig jul.

Få privatsikret din bolig inden det er for sent

”Det sker aldrig for mig”. Sådan tænker mange, når snakken falder på indbrud og lignende, men det sker altså! Derfor kan du ligeså godt få sikret din bolig i god tid, så du kan føle dig meget mere sikker og tryg, når du forlader boligen.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte Københavns Låsesmed på Amager. Vi har en lokal afdeling på Amager, hvor du er mere end velkommen til at kigge forbi. Som alternativ kan du gribe knoglen og ringe eller skrive en mail.

Du ønskes en glædelig og indbrudsfri jul!