En virksomhed i København fik udført et komplet sikkerhedstjek

Låsesmeden Nyheder

Hos Københavns Låsesmed kan vi andet end blot at udskifte låse. Vi er også kompetente inden for sikkerhedstjek og rådgivning om sikkerhed. Derfor vil vi gerne bidrage med en lille historie om et kundebesøg, hvor vores kompetencer inden for sikkerhed blev benyttet.

OBS: Den virksomhed, vi besøgte i København, har af sikkerhedsmæssige grunde valgt at være anonym, hvorfor vi vil betegne virksomheden som ”firmaet”.

Firmaet i København tog kontakt til Københavns Låsesmed, da de ville øge sikkerheden i og omkring deres forretning. Efter en kort snak i telefonen blev vi enige om at sende en rådgiver ud til firmaet med henblik på at udføre et sikkerhedstjek.

Vores rådgiver blev sendt ud og han fik gennemgået firmaet for evt. sikkerhedsmangler og lignende. Det skulle vise sig at være en rigtig god ide for firmaet at kontakte os, da der var betydeligt mange sikkerhedsfejl, der trængte til at blive udbedret. Disse fejl omfattede bl.a. en gammel låsecylinder, der trængte til at blive skiftet ud.

Firmaet blev meget overrasket over, hvor mange sikkerhedsmangler deres forretning egentlig bar præg af. Derfor var de ikke længe om at hyre os til at udbedre skaderne, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for.

Efter Københavns Låsesmed fik udbedret manglerne, var firmaet nu så sikkert som det var muligt at gøre det. Og vi har indtil videre ikke hørt noget fra firmaet om, at de skulle have haft indbrud efter vi har været der, så det ser vi bare som en kvalitetsstempling af vores arbejde.

Derfor er det en god ide at få tjekket sikkerheden

Det er altid en god ide at få tjekket sikkerheden hvad end du bor i et hus eller driver en forretning. Da teknologien inden for låse og lignende er i en konstant udvikling, kan låseudstyr af en ældre dato lige pludselig blive det rene barnemad for tyvene. Ligesom med låseteknologien, så udvikler tyvenes kompetencer (desværre) også. Derfor gælder det hele tiden om at være et skridt foran tyvene. Og det skridt kommer du foran ved at få udført et sikkerhedstjek.

Har du brug for et sikkerhedstjek?

Hvis du gerne vil høre mere om de sikkerhedstjek vi tilbyder, så skal du endelig bare kontakte os. Vi sidder klar døgnet rundt til at besvare dine henvendelser.