Case: Sikkerhedstjek og rådgivning på Østerbro

Låsesmeden Nyheder

For ikke så lang tid siden blev en af vores medarbejdere ringet op af en beboer på Østerbro. Personen forklarede i telefonen, at hendes lejlighed var blevet udsat for et indbrud, og i den forbindelse havde brug for en ny lås, da den gamle var blevet brudt op.

Den opgave ser vi rigtig tit, så vi kunne selvfølgelig også hjælpe beboeren på Østerbro uden problemer. Dog skulle det vise sig at være en lidt større opgave end ”blot” udskiftning af en lås.

Lejligheden fik et komplet sikkerhedstjek

Da vores medarbejder kom ud til lejligheden på Østerbro, gik han straks i gang med at fixe låsen, der var blevet brudt op. Efter den nye lås var på plads, spurgte vores låsesmed lidt ind til lejlighedens generelle sikkerhedstilstand. Beboeren havde ikke den største viden inden for det felt. Selvom hun ikke havde den fornødne viden, så ville hun dog stadig gerne sikre hendes lejlighed bedst muligt, så hun ikke skal komme hjem til en lejlighed, som har været udsat for indbrud igen.

Derfor besluttede hun sig for at få udført et komplet sikkerhedstjek af lejligheden, så hun var på den sikre side, når det kom til sikkerhed. Vores låsesmed gik i gang med at tjekke lejligheden for sikkerhedsbrud, og det skulle vise sig, at der faktisk var adskillelige steder, hvor der var plads til forbedringer.

Beboeren på Østerbro blev enig med sig selv om, at det var bedst at få udbedret sikkerhedsmanglerne, så hun igen kunne sove trygt om natten og tage fra lejligheden uden at skulle bekymre sig som en gal.

Rådgivning og udbedring af mangler

Da vi bestræber os på at være så ærligt et firma som muligt, forklarede vi hende, at der var mange ting som hun selv kunne gøre – altså ting som hun ikke behøvede at hyre os til, hvilket ville spare hende for nogle penge. Efter vores låsesmed havde rådgivet hende om de sikkerhedsforbedringer hun selv kunne lave, følte hun sig godt klædt på til at holde fremtidige tyve væk.

Vi fra Københavns Låsesmed er meget glade for, at vi kunne være behjælpelige med at sikre lejligheden mod fremtidige indbrud.

Og vi skulle hilse fra vores udsendte låsesmed og sige tak for chokolade til beboeren på Østerbro.