Opnå stor fleksibilitet med den elektroniske lås YaleDoorman

Yaledoorman er til folk, der er trætte af at miste deres nøgler eller blot ønsker en smartere tilgang til deres bolig.

Yaledoorman er en smart elektronisk lås, som kan sættes på stort set alle døre. Denne form for aflåsning er fremtiden, da den er sikker og smart, og man behøver ingen nøgler.

Ved brug af YaleDoorman opnår man stor fleksibilitet:
Låsen giver en meget stor grad af valgfrihed, da man kan låse døren op på tre forskellige måder og giver herved en stor fleksibilitet. De tre forskellige måder er:

  1. Nøglebrik
  2. Personlig kode
  3. Fjernbetjening

Nem og brugervenlig installation:
YaleDoorman kan sidde i langt de fleste døre, som anvender en låsekasse efter skandinavisk standard.

Er du i tvivl, om din låsekasse lever op til kravene, er du mere end velkommen til at kontakte os på 6013 5050.

YaleDoorman kommer med danske guides i form at brugermanualer og dansk voiceguide, så man kommer sikkert og nemt igennem installationsforløbet.

Ønsker man ikke at lege låsesmed:
At installere YaleDoorman på egen hånd kan være en svær opgave for selv den bedste, så ønsker du en sikker installation med garanti, skal du bare ringe til os på 6013 5050 – så kommer vi og klarer det hele for dig.

yaledoormanHvorfor vælge Yaledoorman?

Denne elektroniske lås er et godt og sikkert alternativ til den normale mekaniske aflåsning, man ofte ser.

Hos Københavns Låsesmed siger vi god for YaleDoorman, da vi synes, at den vinder ved, at man hurtigt kan slette og tilføje nye koder og brikker. Mister børnene sin brik, kan man sikkert og nemt slette brikken fra systemet. Man skal derfor ikke længere bekymre sig om, hvorhenne brikken er tabt, eller hvad der kan ske, hvis nogen skulle finde den. Brikken virker ikke mere og er allerede blevet erstattet.

Hvad nu hvis man får besøg af en håndværker?

Besøg af håndværkere og andre, der har brug for at lukke sig selv ind, er intet problem for YaleDoorman. Med denne lås kan man nemlig eksempelvis give en VVS’er adgang til boligen i 24 timer med en såkaldt døgnkode.

Man laver en 4-cifret kode nemt og hurtigt, som kun virker i 24 timer. Når de 24 timer er gået, sletter koden sig selv, så med YaleDoorman er det slut med at bekymre sig om, om håndværkeren taber eller kopierer nøglen. Mistillid er med andre ord ikke noget, du længere skal bekymre dig om, hvis du har benyttet dig af låsesystemet YaleDoorman.