Låsemontering: Montering af nye låsesystemer i din bolig

Københavns Låsesmed monterer og vejleder om alle slags låse. Vi følger med tidens låse og har altid et stort udvalg af godkendte Ruko låse.

For at gøre det nemmere for dig, har vi inddelt nogle forskellige menupunkter. Er din lås eller opgave ikke på listen, så giv os et ring på 60135050. Så finder vi den bedste løsning til dig.

Hoveddørslåse

Ekstra Låse

Nøgler / Cylindere

Vindues- & Dørsikring

Elektroniske Låse

Dørlukkere/Dørpumper

KORREKT LÅSEMONTERING AF DIN BOLIG ER VIGTIGT

Korrekt låsemontering er altafgørende for, om din bolig er sikret optimalt. Dine primære låse, som er de steder, hvor du sikrer din bolig mod indbrud, må derfor ikke være mere end 10 år gamle. Er de det, udfører vi låsemontering af nye låse.

Til tider vil gode kvalitetslåse ikke altid være tilstrækkeligt, ogman bliver nødt til at tænke i nye baner i form af videoovervågning, gitre,alarmer etc.

For at sikre sin bolig optimalt, skal man tænke som en indbrudstyv. En tyv vil nemlig altid lede efter det svageste led, og det finder han ikke, hvis du har en korrekt låsemontering. Er du i tvivl om, hvorvidt din låsemontering er korrekt, kan du ringe til en af vores låsesmede og tage en snak omkring sikkerheden af din bolig.

Vi anbefaler altid, at en dør har to låse i form af en primær lås og en sekundær lås. Det gør det dobbelt så svært for tyven at komme ind, og har du en korrekt låsemontering, vil han opgive og vælge et nemmere sted at bryde ind.

SÆRLIGE BEHOV

Er du eller dit område særligt udsat for tyverier, er det endnu mere vigtigt at have en korrekt låsemontering.Har dit hjem brug for sikkerhed ud over det sædvanlige, så kontakt en af vores fagligt dygtige rådgivere omkring sikkerhed.Vi kommer gerne og vurderer om, du har en korrekt låsemontering samt giver et uforpligtende tilbud på totalsikring af din bolig.